Το ίδιο είχε κάνει και προ εβδομάδων

Τελικά, φαίνεται ότι ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, αντί των διπλωματικών επαφών, έχει αποφασίσει να καθιερώσει τον «διάλογο» με την Αθήνα, μέσω της «πολιτικής» των διαρκών παρεμβάσεών του στις αναρτήσεις που κάνει ο Έλληνας ομόλογός του, Νίκος Δένδιας.

Σήμερα, για μια ακόμη φορά μπήκε «σφήνα» στην ανάρτηση που έκανε στον λογαριασμό του, στο twitter, ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών, παραθέτοντας χτεσινή συνέντευξή του σε ελληνική εφημερίδα.

Όπως το ίδιο έπραξε προ εβδομάδων, έτσι και τώρα ο Μ,Τσαβούσογλου, έσπευσε να παρέμβει στο tweet Δένδια, γράφοντας: «Αγαπητέ Νίκο, εδώ είναι μερικές φιλικές συμβουλές για το νέο έτος – σταματήστε να ζητάτε βοήθεια από άλλους και να βλάπτετε την αξιοπρέπεια του ελληνικού λαού. Ας είναι το 2021 η χρονιά που θα διευθετήσουμε τις διαφορές μας δίκαια, συνομιλώντας άμεσα, ειλικρινά και ειλικρινά».

Για μια ακόμη φορά, δηλαδή, ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, κατά την συνήθη τακτική της Άγκυρας που θέλει να εμφανίζεται ανοικτή -δήθεν- στον διάλογο, έσπευσε να καταλογίσει τις ευθύνες στην Αθήνα, και να «ευχηθεί» να αρχίσει ο ελληνο-τουρκικός διάλογος για όλες τις διαφορές, και όχι μόνον για την υφαλοκρηπίδα – ΑΟΖ, όπως τονίζει η ελληνική πλευρά, το 2021.

Κάτι που για πολλοστή φορά δείχνει ότι, προς το παρόν, γέφυρες επικοινωνίας ανάμεσα στις δυο πλευρές του Αιγίου δεν υφίστανται.

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις