Τη ζωή του σε δυστύχημα με μοτοσικλέτα Ducati έχασε ένας Γερμανός πρίγκιπας, μετά από πρόσκρουση σε κιγκλιδώματα σε έναν βαυαρικό αυτοκινητόδρομο.

Ο πρίγκιπας Όττο της Έσσης πέθανε τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής αφότου έπεσε από την 20.000 ευρώ μηχανή του και χτύπησε στο κιγκλίδωμα κοντά στην λίμνη Κονστάνς. Ο 55χρονος πρίγκιπας – επιχειρηματίας που στην κατοχή του είχε πολλά franchise γνωστής αλυσίδας fast food στην νότια Γερμανία – πέθανε επί τόπου, σύμφωνα με την Bild.

Ο Όττο καταγόταν από μια γερμανική βασιλική δυναστεία με συνδέσεις με τους ηγέτες της Πρωσίας και θεωρείται ότι είναι μακρινός συγγενής της βρετανικής βασιλικής οικογένειας. Η αιτία του δυστυχήματος δεν είναι ακόμα ξεκάθαρη, αλλά η μοτοσικλέτα θεωρείται ότι άρχισε να στροβιλίζεται μετά την προσπέραση ενός άλλου οχήματος με μεγάλη ταχύτητα. «Για λόγους που δεν είναι ακόμη γνωστοί, ο αναβάτης έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, άρχισε να στροβιλίζεται και έπεσε στο σιδηροδρομικό κιγκλίδωμα» αναφέρει έκθεση της αστυνομίας. Δεν υπάρχει κάποια ένδειξη πως ο πρίγκιπας τυφλώθηκε από τον ήλιο – όπως είχε συμβεί με το ατύχημα του πρίγκιπα Φιλίππου – ή εάν επηρεάστηκε από την θερμοκρασία. Ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε στην τοπική εφημερίδα TZ, πως το δυστύχημα θα μπορούσε να προκληθεί από υπερβολική ταχύτητα.

Ο πρίγκιπας Όττο της Έσσης σκοτώθηκε μετά από τροχαίο με την μηχανή του
Ο πρίγκιπας Όττο της Έσσης σκοτώθηκε μετά από τροχαίο με την μηχανή του
Πηγή: iefimerida.gr

Φωτογραφία: Otto Hessen

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις