Τη δική τους απάντηση στα σημερινά δημοσιεύματα σχετικά με τη διεκδίκηση σημαντικών χρηματικών ποσών από δικηγορικό γραφείο της Αθήνας από το Νοσοκομείο Βόλου, μέσω αγωγής, για οφειλόμενα από γιατρούς που διεκδικούσαν δεδουλευμένα, δίνει η Ένωση Νοσοκομειακών Γιατρών Μαγνησίας.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «οι γιατροί δεν φέσωσαν και δεν φεσώνουν δικηγορικά γραφεία». Στην ίδια ανακοίνωση η ΕΙΝΚΥΜ υποστηρίζει πως η σύναψη συμφωνητικών με ορισμένα δικηγορικά γραφεία μπορεί να προέβλεπε την καταβολή πληρωμής ανεξάρτητα από τον τρόπο με τον οποίο θα καταβάλλονταν τα χρήματα, όμως, η διεκδίκηση δεν έχει τελειώσει.

Επίσης, αναφέρουν οι γιατροί, «οι αμοιβές που ζητάει κάποιο από τα δικηγορικά γραφεία είναι κατά την εκτίμησή του και δεν αντιστοιχούν στα χρήματα που μας καταβλήθηκαν. Οι διεκδικήσεις διαφέρουν για κάθε γιατρό. Σημειωτέον ότι σε κάποιες περιπτώσεις συναδέλφων, οι διεκδικήσεις κατατέθηκαν αφού η κυβέρνηση είχε αποφασίσει την καταβολή μέρους των δεδουλευμένων. Επίσης, το δικηγορικό γραφείο δε ζήτησε τα χρήματα από τους γιατρούς, αλλά από το Νοσοκομείο.

Συνεπώς, είναι τουλάχιστον άδικο, μετά τα χειροκροτήματα να μας λέτε ότι φεσώνουμε τον κόσμο».

 

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις