Το φιάσκο με τις μάσκες στα σχολεία το δημιούργησε ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης,  αφού συνεχώς επαναλάμβανε για τη χορήγηση μασκών στα σχολεία, λες και αναφερόταν στην παροχή εμβολίου. Ακόμη και στη συνέντευξη τύπου στη ΔΕΘ,  συνεχάρη ο ίδιος και ευχαρίστησε τον Υπουργό Επικρατείας κ. Γεραπετρίτη, για την σπουδαία δουλειά που έκανε με τις μάσκες,  και πάλι από τη ΔΕΘ ως πρωθυπουργός της χώρας αυτοδιαφημίστηκε,  αναφέροντας πως η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα της Ε.Ε που χορηγεί μάσκες στα σχολεία

 

 

Και ξαφνικά;

΄Ολη η προσπάθειά του Κυριάκου Μητσοτάκη για αυτοδιαφήμιση πήγε στράφι,  όταν τη  Δευτέρα το πρωί διαπιστώθηκε, στα σχολεία πλέον, ότι οι μάσκες – μαμούθ των 6,5 εκατομμυρίων ευρώ, ήταn σωβρακοφανέλες!

 

Η κυβέρνηση εισέπραξε όλο το φιάσκο και η άπονη Ευρώπη που δεν έδωσε μάσκες, γελάει για άλλη μια φορά με τα χάλια μας. Αυτά κάνουν οι επιτελικές, ντε μοντέ, αγιοποιήσεις, με μύθους που κάποιοι έφτιαξαν για να κατακτήσουν την εξουσία,  δίνοντας ψεύτικες ελπίδες και όνειρα σε έναν περήφανο λαό, που έψαχνε εναγωνίως να γαντζωθεί από κάπου.

 

Και καλά η Ευρώπη δικαίως γελάει…. Το θέμα είναι πως γελάνε  μαζί μας και οι έμποροι που κατασκεύασαν τις σωβρακοφανέλες και ενθυλάκωσαν 6.200.000 € !!!

Η  υπουργός παιδείας Νίκη Κεραμέως δεν ξέρει τίποτα…Ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας δεν γνωρίζει τίποτα…Ο υπουργός Εσωτερικών το ίδιο…Η η επιτροπή με τους ειδικούς νίπτει τας χείρας της με την ΚΕΔΕ και τους αποσπασμένους να πίνουν στην υγειά των κορόιδων και να προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα.

 

Εντάξει λοιπόν, οι πολιτικοί μας «έπεισαν» πως δεν γνωρίζουν τίποτα …και δεν έχουν καν την ευθιξία να παραιτηθούν!

 

Ο πρωθυπουργός γιατί δεν απαίτησε την παραίτησή τους; Αισθάνεται συνένοχος στο φιάσκο;

 

Και γιατί δεν διατάχθηκε έρευνα από το Σώμα Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης ;

 

Ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγουν δεν πληροφορήθηκε το σκάνδαλο κατασπατάλησης δημοσίου xρήματος;  Ενήργησε;

 

Τι είναι τα εκατομμύρια ευρώ, στραγάλια;

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις