Στους συλληφθέντες επιβλήθηκαν συνολικά διοικητικά πρόστιμα 18.800 ευρώ, για παραβίαση των Διατάξεων περί αποφυγής της διάδοσης του κορονοϊού

Συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, απογευματινές ώρες χθες, Τρίτη στην Ομόνοια, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών, 26 άτομα, εκ των οποίων 15 είναι άνδρες και 11 γυναίκες για παράβαση των Διατάξεων περί αποφυγής της διάδοσης του κορονοϊού.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο ελέγχων για παράνομη λειτουργία οίκων ανοχής στο κέντρο της Αθήνας, εντοπίστηκε σε διώροφο κτίριο στην περιοχή της Ομόνοιας, οίκος ανοχής, εντός του οποίου παρευρίσκονταν άτομα.

Αστυνομικοί της ανωτέρω Διεύθυνσης επιχείρησαν να διενεργήσουν σχετικό έλεγχο, στη θέα τους
όμως σφράγισαν από μέσα την κεντρική είσοδο και τις εσωτερικές πόρτες, προκειμένου να αποτρέψουν τον επικείμενο έλεγχο.

Στη συνέχεια, οργανώθηκε επιχείρηση εισόδου στο ανωτέρω κτίριο, με την παρουσία εκπροσώπου της Δικαστικής Αρχής, εντός του οποίου κατελήφθησαν δύο γυναίκες, ως προσωρινά υπεύθυνες να λειτουργούν οίκο ανοχής παραβιάζοντας την επανασφράγιση του, που είχε τεθεί από τον Δήμο Αθηναίων, 9 γυναίκες ως εργαζόμενες και 15 άνδρες ως πελάτες, παραβιάζοντες άπαντες τις Διατάξεις περί αποφυγής της διάδοσης του κορονοϊού.

Σε όλους τους συλληφθέντες επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 300 ευρώ, ενώ στον εκμισθωτή και ιδιοκτήτη του κτιρίου επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 5.000 ευρώ και στις προσωρινά υπεύθυνες διοικητικό πρόστιμα 3.000 ευρώ, για παραβίαση των Διατάξεων περί αποφυγής της διάδοσης του κορονοϊού.

Επιπρόσθετα, σε βάρος 7 εκ των συλληφθέντων σχηματίσθηκε δικογραφία από το Α.Τ. Ομονοίας, για παράβαση της Νομοθεσίας περί αλλοδαπών και θα εφαρμοστεί σε βάρος τους το διοικητικό μέτρο της απέλασης.

lawandorder.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις