Στην οικογένεια θα μείνει, αυτό είναι το συμπέρασμα αυτής της είδησης που κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Ο 50χρονος Μπάρι Ντριούιτ Μπάρλοου, εκατομμυριούχος, που έγινε τίτλος ειδήσεων αφού είναι ένας από τους πρώτους ομοφυλόφιλους άνδρες της Βρετανίας που έγινε πατέρας μέσω παρένθετης, απασχολεί και πάλι τα ΜΜΕ αφού έκανε πρόταση γάμου στον 25χρονο αγαπημένο του και bisexual βοηθό του Σκοτ Χάτσισον με τον οποίο επίσης περιμένει παιδί το οποίο θα γεννηθεί τον Οκτώβριο, πάλι μέσω παρένθετης.

Η είδηση όμως βρίσκεται στο γεγονός ότι ο μνηστήρας του πατέρα είναι ο πρώην σύντροφος της 20χρονης κόρης Σαφρόν με την οποία ο νεαρός άνδρας έβγαινε αρκετούς μήνες προτού ερωτευθεί τον πατέρα και αποφασίσει να ενωθεί μαζί του με όρκους γάμου.

Ο 50χρονος εκατομμυριούχος σε διακοπές με τον σύντροφό του και την κόρη του στην Κροατία, έστησε ένα πολύ ρομαντικό σε πολυτελές σκάφος όπου υπό το φως των κεριών και με ροδοπέταλα να στολίζουν το κατάστρωμα έκανε πρόταση γάμου στον αγαπημένο του, ο οποίος και τη δέχτηκε. Ο Μπάρι ανέβασε την πρόταση γάμου στο Instagram και δέχτηκε τις θερμότερες ευχές των ακολούθων του. Ανέβασε ακόμη και φωτογραφίες όπου ποζάρει με την κόρη του Σαφρόν την οποία αποκαλεί τα πάντα του και τον Σκοτ.

πηγή:enikos.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις