Από την 1η Ιανουαρίου έληξε η περίοδος «χάριτος» των τραπεζών προς τους δανειολήπτες τους από οφειλές στεγαστικών δανείων, καρτών κλπ, περίοδος χάριτος που είχαν αποφασίσει μετά από προτροπή της κυβέρνησης, αφού ο κόσμος υποχρεώθηκε να κλειστεί στα σπίτια του, και δεν είχε να πληρώσει.

 

Πριν την 1η Ιανουρίου είχαν ξεκινήσει τα τηλεφωνήματα «υπενθύμισης» της λήξης της περιόδου χάριτος, από τις εισπρακτικές προς τους πολίτες.

 

Από την 1η Ιανουαρίου οι εισπρακτικές εταιρείες έχουν ξεσαλώσει. Τα τηλεφωνήματα στους οφειλέτες επαναλαμβανόμενα, Η ψυχολογική πίεση αφόρητη.

 

Ο κόσμος έχει να αντιμετωπίσει την καραντίνα, την ανεργία, την ανέχεια και έχει να πληρώσει και τις οφειλές του στις τράπεζες. Πώς να πληρώσει; Τι άλλαξε στην κατάσταση της χώρας από την 1η Ιανουαρίου και πλέον μπορεί να πληρώσει ;

Η κυβέρνηση προφανώς συναινεί,  αφού δεν επεδίωξε την αναστολή της είσπραξης από τις τράπεζες, προστατεύοντας το λαό που την εξέλεξε.

 

Σε όλο αυτό το δράμα που βιώνουμε όλοι μας, οι βουλευτές όλων των κομμάτων είναι ΑΠΟΝΤΕΣ!

Ούτε μια επερώτηση προς την κυβέρνηση, ούτε καν μια προσπάθεια ανάδειξης του προβλήματος.

 

Απόντα και τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ.

 

Οι αυτοκτονίες έχουν αυξηθεί και κανένας πολιτικός δεν ενδιαφέρεται.

Θα θυμηθούν το λαό λίγο πριν τις εκλογές… Αυτή τη φορά όμως θα τους «θυμηθεί» και ο λαός, που έχει ξυπνήσει από την υπέρμετρη βία που δέχεται, βλέποντας να χάνει τους ανθρώπους του με αυτοκτονίες, κατάθλιψη, ανεργία κλπ.

Και το αποτέλεσμα δεν θα τους αρέσει.

φωτό:vouliwatch.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις