Μετά τις εγκωμιαστικές δηλώσεις του Ζόραν Ζάεφ,  περί “των μαχών που έδωσε για την ένταξη της Βόρειας Μακεδονίας ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης”,   οι ψηφοφόροι της Νέας Δημοκρατίας που πίστεψαν στον «ανένδοτο» που είχε κηρύξει κατά των Σκοπίων, πρέπει να αισθάνονται το λιγότερο απογοήτευση…

Μιλώντας στο euronews, ο Ζόραν Ζάεφ “εξέφρασε την ικανοποίησή του για την μέχρι τώρα στάση του Έλληνα πρωθυπουργού απέναντι στην χώρα του” και συνέχισε:  «Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είχε ήδη την ευκαιρία να δείξει τη στάση του απέναντι στη χώρα μου. Έδωσε μάχες για εμάς, μάχες για το ευρωπαϊκό μας μέλλον, για τη συμμετοχή στο ΝΑΤΟ και είμαι πολύ ευχαριστημένος»

Ζάεφ: Η Ελλάδα πρέπει να αναλάβει την ηγεσία των Βαλκανίων

Oι ψηφοφόροι της Νέας Δημοκρατίας ακούγοντας τις δηλώσεις του Ζόραν Ζάεφ, σίγουρα δεν αισθάνονται περηφάνεια για τον αρχηγό τους,  ο οποίος εχθές ολοκλήρωσε και επισήμως την… κωλοτούμπα των Πρεσπών.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κορόιδεψε έναν ολόκληρο λαό για να υφαρπάξει την ψήφο του,  και οι ψηφοφόροι του αισθάνονται σίγουρα προδομένοι.

Συγκέντρωση για τη Μακεδονία την ημέρα εγκαινίων της ΔΕΘ

Οι ίδιοι αυτοί ψηφοφόροι της Νέας Δημοκρατίας που συμμετείχαν στα συλλαλητήρια,  υποστηρίζοντας την Ελληνικότητα της Μακεδονίας,

Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στο Σύνταγμα! - Ειδήσεις - Athens magazineΣτο συλλαλητήριο οι πρώην τρεις «σωματοφύλακες» του ΛΑΟΣδίχως να γνωρίζουν πως ο ίδιος ο αρχηγός τους και σημερινός πρωθυπουργός,  είχε ήδη «πουλήσει» το παιχνίδι.

 

Δεν είναι η πρώτη φορά, και σίγουρα δεν θα είναι η τελευταία, που ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει ασκήσει κρυφή διπλωματία, και το πληροφορούμαστε από ξένους ηγέτες.

Η πρώτη ήταν πριν λίγων ημερών όπου ο Τούρκος πρωθυπουργός Μεβλούτ Τσαβούσογλου, μας ενημέρωσε ότι είχε πραγματοποιηθεί συνάντηση και συμφωνία με την Ελληνική κυβέρνηση στο Βερολίνο.

Η δεύτερη εχθές, όπου ο Βορειομακεδόνας πρωθυπουργός Ζόραφ Ζάεφ, μας ενημέρωσε πως ο «Μακεδονομάχος» πρωθυπουργός μας,  έδωσε μάχες για την ένταξη της Βόρειας Μακεδονίας.

Ντροπή και μόνο ντροπή για πρωθυπουργό, να παρουσιάζεται με διαφορετικό πρόσωπο στο λαό του.

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις