Οι δυο δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου

Μέσα σε δυο εβδομάδες, από τις 13 ως τις 27 Σεπτεμβρίου, είχαν διαρρήξει τέσσερα σπίτια στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Ηρακλείου και είχαν αποπειραθεί να τρυπώσουν σε ένα ακόμη, δύο αλλοδαποί που είχαν αρπάξει χρήματα και κοσμήματα συνολικής αξίας 8.765 ευρώ.

Οι πέντε διαρρήξεις εξιχνιάστηκαν χάρη στην αξιοποίηση πλάνων από κάμερες ασφαλείας που συνέλεξαν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας και οι δύο αλλοδαποί που αναζητούνταν, εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και προσήχθησαν για προανάκριση. Μάλιστα, διαπιστώθηκε πως βρίσκονταν παράνομα στην χώρα.

Κατά την έρευνα που έγινε στο σπίτι τους, βρέθηκαν μέρος από τα κλεμμένα χρήματα που αποδόθηκαν στην ιδιοκτήτριά τους, αλλά και ήδη ρουχισμού που φορούσαν όταν διέπραξαν τις διαρρήξεις και φαίνονταν στα πλάνα. Οι δυο δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους για διακεκριμένες κλοπές και παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών, ενώ ερευνάται αν έχουν διαπράξει και άλλες κλοπές.

πηγή:protothema.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις