Οι λαοί ξεκίνησαν και αντιδρούν βίαια στα περιοριστικά μέτρα  που τους επιβάλλουν και ήδη στη Μαδρίτη, στη Βαρκελώνη, στη Νάπολη, στο Μιλάνο, στο Τορίνο και Παρίσι,  οι αστυνομικές δυνάμεις αντιμετωπίζουν καθημερινά οργισμένο όχλο. Και αυτό θα πρέπει να προβληματίσει τους εθνικούς πρωθυπουργούς!!

 

 

Η Μέρκελ αποφάσισε lockdown και οι «ηγέτες» των ευρωπαϊκών χωρών υπακούουν!

Να προχωρήσουν αμέσως σε δραστικά μέτρα -lockdowns- κάλεσε τους ηγέτες της ΕΕ κατά τη χθεσινή ημέρα η Ανγκελα Μέρκελ.

«Θα έπρεπε να το έχουμε κάνει νωρίτερα», φέρεται να είπε, «ωστόσο οι πολίτες είναι κουρασμένοι, έπρεπε να δούμε τα νοσοκομεία να γεμίζουν».

Η ίδια επέβαλε μερικό lockdown στη Γερμανία, το οποίο θα τεθεί σε ισχύ από τις 2 Νοεμβρίου. κλείνοντας εστιατόρια, μπαρ και κλαμπ, ενώ το φαγητό θα μπορεί να πωλείται σε πακέτο. Κλειστά θα παραμείνουν ακόμη γυμναστήρια, κολυμβητήρια και κέντρα αισθητικής, με εξαίρεση τα κομμωτήρια, τα οποία θα συνεχίσουν να λειτουργούν. Ανοιχτά θα παραμείνουν τα σχολεία και οι παιδικοί σταθμοί, τα ιατρεία και τα κέντρα φυσικοθεραπείας, καθώς και οι επιχειρήσεις λιανικού και χονδρικού εμπορίου -με την τήρηση αυστηρών κανόνων υγιεινής.

Κορονοϊός: Σε μερικό lockdown η Γερμανία | Κόσμος | ANT1 News

 

Σχεδόν ταυτόχρονα με την Μέρκελ και ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν ανακοίνωσε εθνικό lockdown στη χώρα του το οποίο τίθεται σε ισχύ από αύριο και για ένα μήνα τουλάχιστον.

 

Το Βέλγιο από σήμερα ανακοίνωσε και αυτό Lockdown

 

Στην Ελλάδα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε σήμερα lockdown με πανομοιότυπα μέτρα με την Ανγκελα Μέρκελ και πως θα μπορούσε άλλωστε να μην υπακούσει στα κελεύσματά της.

 

Τις καταστροφικές συνέπειες για τους λαούς των κρατών τους, από τα Lockdowns που επιβάλλουν, φυσικά και δεν τα “βλέπουν”….Και ας οδηγούνται οι λαοί στα συσσίτια,  με χιλιάδες επιχειρήσεις να βάζουν λουκέτο, και εκατομμύρια εργαζομένων να οδηγούνται στην ανεργία και την πείνα όπως στην Ισπανία. 

 

Τελικά, όπως φαίνεται, την Ελλάδα δε τη διοικούν οι λοιμοξιολόγοι στους οποίους… υπακούει η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, (όπως επικαλούνται δημόσια),  αλλά η Άνγκελα Μέρκελ.

Μητσοτάκης - Μέρκελ: Τι θα βγει από το τηλεφώνημα | HuffPost Greece

Η ίδια κρατά στα χέρια της,  τις τύχες όλων των λαών της ΕΕ με τους εθνικούς πρωθυπουργούς απλά να εκτελούν ….

 

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις