Μόνο αγανάκτηση και απελπισία εκφράζει η ανακοίνωση της Ένωσης Ξενοδόχων Μαγνησίας. «Οι επιχειρηματίες υπηρετούν τον τουρισμό και δεν μπορούν να είναι μπαλάκι στα χέρια κανενός», αναφέρουν και χαρακτηρίζουν «ανίκανη την ηγεσία του υπουργείου Τουρισμού».

Η Ένωση αναρωτιέται πως θα υπάρχει συνεργαζόμενος γιατρός με κάθε κατάλυμα,  μιας και δεν υπάρχουν τόσοι γιατροί στα νησιά και τον ορεινό όγκο του Πηλίου.

Οι ξενοδόχοι περιμένουν διευκρινίσεις από το Υπουργείο Εργασίας για το τι θα ισχύει με την μερική απασχόληση, με την απασχόληση εκ περιτροπής , με τις ασφαλιστικές εισφορές καθώς και για άλλα θέματα.

«Η ανακοίνωση εκ μέρους του Υπουργείου Εργασίας για περίπου μία ποσοστιαία μονάδα μείωσης των ασφαλιστικών εισφορών μάλλον ως αστείο ακούγεται…» αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωσή τους.

«Πρέπει να καταλάβουν ότι το απίστευτο αλαλούμ το οποίο επικρατεί δεν βοηθάει την οργάνωση του τουρισμού. Τα ξενοδοχεία δεν είναι «ανοίξαμε και σας περιμένουμε». Χρειάζεται προγραμματισμός και συνεργασία με όλους».

 

Τελικά η βαριά βιομηχανία μας, ο τουρισμός, νοσεί!!! Και όπως καταγγέλλουν και οι Ξενοδόχοι, ως οι πλέον αρμόδιοι,  δεν υπάρχουν σε επάρκεια και γιατροί  για να τον κάνουν καλά…

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις