Αποτελεί ντροπή για το Ελληνικό κράτος και ήττα για την Ελληνική κυβέρνηση, η αποδοχή δωρεάς Τούρκων πολιτών που διαμένουν στο εξωτερικό,  ποσού 62.500 ευρώ για… να αγοραστεί γεννήτρια οξυγόνου στο Νοσοκομείο Ξάνθης.

 

Και φυσικά τίποτα δεν θα γινόταν γνωστό,  αν δεν το αποκάλυπτε με δήλωσή του ο επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου του DEB Χουσεΐν Μπαλτατζή που ξεκαθαρίζει:

 

«Θα θέλαμε να ενημερώσουμε την κοινή γνώμη ότι η δωρεά ύψους 62.500,00 €, για την αγορά της γεννήτριας οξυγόνου, είχε γίνει μετά από πρωτοβουλία και υπό τον συντονισμό του Συλλόγου Επιστημόνων της Μειονότητας Δυτικής Θράκης, από επιχειρηματίες της Μειονότητας που δραστηριοποιούνται στο εξωτερικό και συγκεκριμένα από τους κκ. Αλή Ομέρ Κεχαγιά, Εκρέμ Τουμπόρ, Χαμδή Γιαζιτζή, Χασάν Πατρούν, Μεχμέτ Σάρ, Φατήχ Εσκή, Σαμή Ντουκιαντζή, οι οποίοι από την πρώτη στιγμή ανταποκρίθηκαν θετικά στο κάλεσμα του Συλλόγου μας».

 

Δηλαδή, ολόκληρο Υπουργείο υγείας υπό τον Βασίλη Κικίλια,  δεν είχε 62.500€ για να αγοραστεί η γεννήτρια του Νοσοκομείου. Κατά τ άλλα ο τομέας της υγείας είναι θωρακισμένος…

 

Μα δεν μπορούσαν να κρατήσουν 62.500€ από τα 20.000.000€ της Λίστας Πέτσα, που δόθηκαν στα ΜΜΕ για το λιβάνισμα της κυβέρνησης;

Τι ντροπή….

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις