Ισόβαθμοι με τον Ολυμπιακό οι κίτρινοι

Ο Άρης άφησε πίσω του την ήττα από τον Ολυμπιακό και με το 3-0 στη Λάρισα τον έπιασε, με ματς περισσότερο, στην κορυφή της βαθμολογίας.

Στο Αλκαζάρ το ματς έδειχνε και ήταν ισορροπημένος στο πρώτο 15λεπτο, αλλά τρία λεπτά η πλάστιγγα άρχισε να γέρνει προς το πλευρό των κίτρινων, οι οποίοι άνοιξαν το σκορ με την κεφαλιά του Μάνου μετά τη σέντρα του Σάκιτς (0-1). Γκολ πάνω στο οποίο θα μπορούσαν να… χτίσουν οι φιλοξενούμενοι, αφού στο 42′ και στο 43′ άγγιξαν το δεύτερο γκολ με Μάνο και Ροζ.

Δεν το έβαλαν και θα μπορούσαν να το πληρώσουν στο 60′, όταν η ΑΕΛ είχε μεγάλη ευκαιρία με το τετ α τετ του Τρούγιτς που απέκρουσε ο Σιαμπάνης, για να έρθει στο 73′ το 0-2: Σουτ του Ροζ, απόκρουση του Νάγκι, γκολ του Μάνου από κοντά στην επαναφορά και οι τρεις βαθμοί μπήκαν στην… τσέπη, αφού ήταν αδύνατο πλέον να ανατρέψουν την κατάσταση οι Θεσσαλοί.

Αντιθέτως, για τους Θεσσαλονικείς δεν ήταν αδύνατο το να βάλουν τρίτο γκολ και το έβαλαν στο 95′ με υπέροχη ατομική ενέργεια του Σίλβα, πιάνοντας έτσι, έστω με ματς περισσότερο, τον Ολυμπιακό στους 22 βαθμούς.

ΑΕΛ: Νάγκι, Ηλιάδης (53′ Γκαζάλ), Σπαρβ (81′ Γλυνός), Φιλίπ, Ντουρμισάι, Πλατέλλας (53′ Πινακάς), Μούζεκ, Ζίζιτς, Μπέρτος, Τρούγιτς, Κωστή (53′ Τόρζε).

Άρης: Σιαμπάνης, Γκάνεα, Δεληζήσης, Ροζ, Σάκιτς, Ματίγια, Σάσα (69′ Σίλβα), Μπερτόγλιο (69′ Κάτσε), Γκάμα (77′ Μαντσίνι), Γκαρσία (90′ Μπαγκαλιάνης), Μάνος (77′ Λόπεθ).

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις