Κοντά στον υποβιβασμό για πρώτη φορά μετά από 31 χρόνια οι Ακρίτες

Με πέναλτι του Μπεντινέλι ο Απόλλων Σμύρνης έφυγε με νίκη από την Ξάνθη, στον πρώτο αγώνα μπαράζ για μια θέση στη Super League 1.

Το πρώτο ημίχρονο στα Πηγάδια πέρασε χωρίς να συμβεί κάτι αξιόλογο, με εξαίρεση τη φάση του 45ου λεπτού, όταν οι Κολ και Τόμας από κοντά είχαν μεγάλη διπλή ευκαιρία για τον Απόλλωνα. Οι φιλοξενούμενοι πλησίασαν ξανά στο γκολ στο 52′ αλλά η μπάλα πήγε στο δοκάρι μετά την κεφαλιά του Ιωαννίδη, για να έρθει το 65′ και η φάση που έκρινε το ματς.

Το μαρκάρισμα του Τενεκέ στον Ιωαννίδη είχε ως αποτέλεσμα ο Απόλλων να πάρει πέναλτι και ο Μπεντινέλι από τα 11 βήματα έκανε το 0-1, το οποίο έμεινε ως το τέλος, δίνοντας σαφές προβάδισμα στους φιλοξενούμενους για την άνοδο στη Super League 1 και φέρνοντας την Ξάνθη κοντά στον υποβιβασμό της στη Super League 2.

Ξάνθη: Μπέντο, Τενεκές, Φασίδης, Θυμιάνης, Λεωντσάκος, Ισσακίδης (86′ Παπαδόπουλος), Κοτόπουλος (74’Αραμπατζής), Φασίδης, Τσιτσεκίδης (86′ Αδαμίδης), Τσιλιγγίρης (59′ Τσιπούρας), Χασάνογλου.

Απόλλων Σμύρνης: Αναγνωστόπουλος, Λαγός, Μπεντινέλι (88′ Καραγκούνης), Βάρκας, Ρώσσης, Τσαμπούρης, Πατράλης, Βιτλής, Μπλάζιτς, Κολ, Ιωαννίδης.

πηγή:newsbeast.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις