Αίσθηση έχει προκαλέσει ο απόστρατος Πτέραρχος Καρακούς με τα όσα δήλωσε για τις υψηλές δυνατότητες της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας την οποία όπως είπε δεν πρέπει να υποτιμά η Τουρκία.

Οι δηλώσεις αυτές έχουν προκαλέσει αίσθηση καθώς ο Τούρκος απόστρατος έκανε λόγο για δυνατότητα πλήγματος της Πολεμικής μας Αεροπορίας βαθιά μέσα στην Τουρκία κάτι που έχει γίνει θέμα συζήτησης στην Τουρκία.

Ο Ερντογάν που προφανώς θέλει και πάλι να αλλάξει την πραγματικότητα και να μην ακούει οτιδήποτε του χαλάει το αφήγημα του έβαλε άμεσα το Υπουργείο Άμυνας της Τουρκίας, προκειμένου να πείσει τους Τούρκους πως η δική τους Πολεμική Αεροπορία έχει τους καλύτερους, να κυκλοφορήσει βίντεο από την Αεροπορική Ακαδημία της χώρας, με σύνθημα «το μέλλον είναι στους ουρανούς».

Το μέλλον βέβαια που ετοιμάζει ο Ερντογάν είναι ένα μέλλον χωρίς πάρα πολλά έμπειρα στελέχη των τουρκικών Ενοπλών Δυνάμεων τα οποία δεν έχουν πείσει τον σουλτάνο για την αφοσίωση τους στο πρόσωπο του, αλλά και αυτό είναι κάτι που η Τουρκία το κρύβει.

Γράφει ο Κώστας Αττίας

πηγή:usay.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις