O υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας,  στο πλαίσιο της ετοιμότητας του Συστήματος Υγείας στη νησιωτική Ελλάδα, όπως ο ίδιος αρέσκεται να λέει,  έχει επιδοθεί σε ένα «τιτάνιο» αγώνα, επισκεπτόμενος όλα τα νησιά ενδεδυμένος με βερμουδίτσα…

 

8.6.2020- Κικίλιας από Λέρο: Θέλουμε ένα ασφαλές και καλό καλοκαίρι για το νησί. Έχουν σταλεί 22 υγειονομικοί στο νοσοκομείο του νησιού και θα ενισχυθεί περαιτέρω.

19.6.2020- Κικίλιας από Ρόδο: Τη Δευτέρα φέρνουμε στο Νοσοκομείο έναν μοριακό αναλυτή με δυνατότητα 420 τεστ την ημέρα για τον κορονοϊό. Έχουμε προσλάβει, εν μέσω της κρίσης, επικουρικό προσωπικό. Ακολουθούν 13 μόνιμες θέσεις ιατρών, που ολοκληρώνονται στο επόμενο χρονικό διάστημα .

20.6.2020 – Κικίλιας από Καστελόριζο. Συγκάλεσε διευρυμένη σύσκεψη και αποφασίστηκαν τα εξής: Να προσληφθεί άμεσα ως επικουρικό προσωπικό, ειδικευμένη γυναικολόγος-μαιευτήρας. Η κενή θέση ιατρού υπηρεσίας υπαίθρου που υπάρχει στο νησί, καλύπτεται εντός των προσεχών ημερών από οπλίτη ιατρό.
Η συγκρότηση ομάδων από ιατρούς όλων των ειδικοτήτων του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου. Η επέκταση της χρήσης τηλεϊατρικής από το Γ.Ν. Ρόδου.

Προφανώς ο υπουργός εφαρμόζει το ελληνικό ρητό «ουδείς έχασε τάζοντας»,  αφού σύμφωνα με την ΠΟΕΔΗΝ,  τα κενά σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του ΕΣΥ είναι τεράστια. Αυτός όμως συνεχίζει να τοποθετεί Ιατρούς, σε κάθε του επίσκεψη,  ως μάγος που τους βγάζει από το καπέλο του.

Το κουνέλι έκρυψε σε ένα τοπ καπέλο ο μάγος παρουσιάζει ...

 

Στη συλλεκτική φωτογραφία,  ο υπουργός υγείας Βασίλης Κικίλιας με τουριστική περιβολή,  συναγελάζεται με ιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό, του πολυδύναμου ιατρείου Μεγίστης, δίχως να τηρεί τις αποστάσεις του ΕΟΔΥ γα το συγχρωτισμό των ανθρώπων, και δίχως ΚΑΝΕΝΑΣ από τους φωτογραφιζόμενους να φορά μάσκα.

vasiliskikilias

Μάλλον στη Μεγίστη…  δεν πιάνει ο Κορονοιός!

 

Τα μέτρα του ΕΟΔΥ εφαρμόζονται αυστηρά (λουκέτα, πρόστιμα και ΜΑΤ) στα υγειονομικά καταστήματα και στις πλατείες,  όπου οι νέοι συγχρωτίζονται και…κινδυνεύουν!

Θεσσαλονίκη: Εκκένωση πλατείας από ΜΑΤ - Αντιδράσεις από τους ...

 

Μήπως είδατε το Χαρδαλιά ;

Δάσκαλε που δίδασκες και... μέτρα δεν εκράτεις, κύριε Χαρδαλιά | Η ...

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις