Τους πανηγυρισμούς του Άδωνι Γεωργιάδη στο ΣΚΑΪ, για τη διαχείριση της πανδημίας τη στιγμή που η χώρα βρίσκεται στις πρώτες θέσεις παγκοσμίως στον ρυθμό αύξησης των θανάτων από τον κορωνοϊό, έσπευσε να αδειάσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην ομιλία του στη Βουλή. Σε κατάσταση αμόκ, ο Άδωνις χτυπούσε το χέρι στο τραπέζι και ούρλιαζε ότι η χώρα τα πηγαίνει καλύτερα από το… Βέλγιο.

 

Άδειασμα από Μητσοτάκη

«Αυτή την πρωτοφανή υγειονομική κρίση μπορούμε να την αντιμετωπίσουμε μόνο με σεμνότητα και ταπεινότητα, με εγκράτεια, με αυτοσυγκράτηση, χωρίς ακρότητες, με αυτοκριτική όποτε αυτή είναι επιβεβλημένη και με μία διαρκή επιθυμία να γίνουμε καλύτεροι» σχολίασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη Βουλή, όταν ρωτήθηκε για την αντίδραση του υπουργού Ανάπτυξης.

Την ίδια μέρα που οι δηλώσεις του στο ΣΚΑΪ δέχτηκαν σφοδρή κριτική, ο  Άδωνις Γεωργιάδης έσπευσε κακήν κακώς να ακυρώσει την προγραμματισμένη εμφάνισή του, στην εκπομπή «Kontra24» με τον Αιμίλιο Λιάτσο. Ο δημοσιογράφος φανερά ενοχλημένος, διάβασε στον αέρα της εκπομπής το μήνυμα που έστειλε στον υπουργό αλλά και την απάντηση που έλαβε. «Φίλε εγώ δεν τα κάνω αυτά» έγραψε στην απάντηση του, αφήνοντας να εννοηθεί, όπως συμπέρανε και ο δημοσιογράφος ότι κάποιος στο Μαξίμου… του τράβηξε το αυτί.

newsbreak.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις