Όλα τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ πρόβαλαν την παρουσίαση της νέας καμπάνιας για τον ελληνικό τουρισμό στην Αίγλη του Ζαππείου, όπου παραβρέθηκε ο πρωθυπουργός.

Το  λιβάνισμα των δημοσιογράφων, στο πρόσωπό του σωτήρα όλων ημών Κυριάκου Μητσοτάκη, για ακόμη μια φορά ξεπέρασε κάθε προσδοκία…

 

Ας ακούσουμε όμως το ηχητικό από την ΕΛΛΗΝΟΦΡΕΝEΙΑ (από το 2.20΄) που ακούγονται τα λόγια του ίδιου του Κυριάκου Μητσοτάκη,  και όσα αυτός είπε στην παρουσίαση της καμπάνιας για τον ελληνικό τουρισμό, λόγια τα οποία δεν παρουσιάστηκαν σε καμιά εφημερίδα και σε κανένα φιλοκυβερνητικό site.

 

Κι αυτό το καλοκαίρι θα είναι με άλλα λόγια μια ευκαιρία να δούμε τα πράγματα διαφορετικά.

Άρα αυτό το οποίο θέλουμε να επικοινωνήσουμε είναι ότι το καλοκαίρι δεν είναι απλά μια εποχή, είναι μια αντίληψη, μια ματιά στα πράγματα. Άρα αυτή η ματιά στα πράγματα μπορεί να μας συνοδεύει όλη τη σεζόν και βέβαια μπορεί κανείς να βιώσει αυτή την εμπειρία – και αυτό που θα σας πω μπορεί να ακούγεται ολίγον οξύμωρο – χωρίς κατ ανάγκη να επισκεφτεί την Ελλάδα!!!

 

Εν κατακλείδι ο πρωθυπουργός της Ελλάδας είπε σ όλο τον κόσμο που τον άκουγε από τα διεθνή ΜΜΕ εκείνη τη στιγμή,  ότι  το καλοκαίρι δεν είναι απλά μια εποχή… είναι μια αντίληψη που μπορεί κανείς να βιώσει … χωρίς κατ ανάγκη να επισκεφτεί την Ελλάδα.

Λόγια απαράδεκτα από πρωθυπουργικά χείλη!

 

Και όμως τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ προβάλουν την προσπάθειά του για να επανεκιννήσει ο τουρισμός, αναφέροντας το πόσο καλά τα καταφέρνει κλπ κλπ…. και ας είναι οι ξενοδόχοι και οι εργαζόμενοι  στον τουρισμό στα κάγκελα!

 

Όσο σανό και αν μας ταΐζει όμως, όσο και αν ο κ Πέτσας και οι υπουργοί του, τον λιβανίζουν ολημερίς και ολονυχτίς, όσο και αν οι δημοσκοπήσεις του Μπαγκλαντές τον βγάζουν πρώτο με 400%,  η ανέχεια του λαού μας και οι χιλιάδες επαγγελματιών και ανέργων που καταστράφηκαν από το αυστηρό και αδικαιολόγητο Lockdown που επέβαλε,  θα τον στείλει στον πάγκο στις επόμενες εκλογές!

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις