Την δεύτερη φιλική του νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν σημείωσε ο Παναθηναϊκός, αυτή την φορά με 1-0 επί του ΟΦΗ στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Το γκολ που έμελλε να κρίνει τον νικητή πέτυχε μετά από ασίστ του Αϊτόρ ο Μακέντα, με πολύ ωραία ενέργεια και φοβερό τελείωμα με το αριστερό στο 41’, σκοράροντας για δεύτερο διαδοχικό ματς μετά την Μαρκό.

Ο Ντάνι Πογιάτος παρέταξε το «τριφύλλι» για μια ακόμα φορά με 4-3-3 το οποίο διατήρησε καθ’ όλη την διάρκεια της αναμέτρησης, με την ομάδα του να βγάζει από το ξεκίνημα κι όσο οι παίκτες του είχαν δυνάμεις ασφυκτική πίεση. Δείχνοντας ξανά ότι αυτά τα στοιχεία θα (πρέπει να περιμένουμε να) δούμε και στα επίσημα ματς…

Στα αξιοσημείωτα συγκαταλέγονται η χρησιμοποίηση όλων των διαθέσιμων ποδοσφαιριστών αλλά και το ντεμπούτο από πλευράς Ιωαννίδη για τον Παναθηναϊκό.
Παναθηναϊκός-ΟΦΗ 1-0

Παναθηναϊκός (4-3-3): Διούδης (60’ Ξενόπουλος), Καραγιάννης (46’ Σαμαράς), Σένκεφελντ (46’ Βέλεθ), Μαυρομμάτης, Ζαγαρίτης (60’ Λαζαρίδης), Σερπέζης (46’ Μπουζούκης), Κουρμπέλης (60’ Αλεξανδρόπουλος), Αγιούμπ (60’ Τζαβίδας), Αϊτόρ (46’ Χατζηγιοβάνης), Μακέντα (60’ Ιωαννίδης), Σαβιέρ (60’ Εμμανουηλίδης).

ΟΦΗ (4-3-3): Γουάλεϊ (69’ Σωτηρίου), Γουές (69’ Μίγγος), Βούρος (69’ Βούρος), Σελίμοβιτς, Κοροβέσης (46’ Γιαννούλης), Σακόρ (46’ Στάικος), Σουρνάκης (46’ Διαμαντής), Ναμπί (46’ Νοικοκυράκης), Σαρδινέρο (46’ Μαρινάκης), Φιγκεϊρέδο (46’ Γκαργκαλατζίδης), Βαζ (69’ Γρίβας).

Πηγή: iefimerida.gr – https://www.iefimerida.gr/spor/panathinaikos-nikise-1-0-ofi-filiko-makenta

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: INTIMENEWS

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις