Ο Παναθηναϊκός συμφώνησε προφορικά με τον Βιγιαφάνιες

64

Άμεσες είναι οι εξελίξεις στο θέμα της επιστροφής του Λούκας Βιγιαφάνιες στον Παναθηναϊκό, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες  υπάρχει προφορική συμφωνία ανάμεσα στους «πράσινους» και τον 28χρονο μέσο.

Ο Αργεντινός έχει πάρει άδεια από τη Μονάρκας να ξεκινήσει συζητήσεις με άλλες ομάδες και η πρώτη του επιλογή ήταν ο Παναθηναϊκός. Το “τριφύλλι” από την πλευρά του ήθελε την επιστροφή του  στην Ελλάδα και έχει εδώ και καιρό έρθει σε επαφή μαζί του. Μάλιστα ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, Τσάβι Ρόκα έχει συνομιλήσει τόσο με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή όσο και με τον ατζέντη του.

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν σε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με αποδοχές που θα κάνουν τον Βιγιαφάνιες έναν από τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες στο ρόστερ της επόμενης σεζόν.Αυτό που απομένει πλέον για να οριστικοποιηθεί η επιστροφή του Αργεντινού μέσου στον Παναθηναϊκό είναι να βρεθεί η “χρυσή τομή” με τη Μονάρκας. Αυτό μπορεί να γίνει με δύο τρόπους. Είτε ο “Βίγια” να μείνει ελεύθερος χωρίς η ομάδα του Μεξικό να ζητήσει κάτι ή με μια άλλη φόρμουλα, ως δανεικός ή μέσω συνιδιοκτησίας ή κρατώντας μεγάλο ποσοστό πώλησης.

-Real.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αν σας άρεσε το άρθρο

Κάνετε Like