Νέες αποκαλύψεις για τις «δράσεις» του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαδημούλη τον φέρουν να έχει προχωρήσει σε αγορά ακόμα έξι ακινήτων μέσα στο 2019 .

Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο Δημήτρης Παπαδημούλης ενοικιάζει συνολικά 15 ακίνητα στις ΜΚΟ Solidarity Now, Praksis καθώς και σε μεμονωμένους μετανάστες από τη Γκάμπια, Μπουργκίνα Φάσο και Τουρκία.

Η εφημερίδα αναφέρει ότι ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μέσα σε δύο χρόνια αγόρασε 16 ακίνητα και διαθέτει συνολικά 38.

Τον Δημήτρη Παπαδημούλη, για την ενέργειά του αυτή,  τον «άδειασε» και ο Αλέξης Τσίπρας αλλά και ο συνάδελφός του Στέλιος Κούλογλου.

O κ Παπαδημούλης θα προχωρήσει σε δικαστικές ενέργειες κατά της εφημερίδας

 

Η δυσφορία του Αλέξη Τσίπρα

Σε συνέντευξή του στην «Αυγή» πάντως, ο Αλέξης Τσίπρας είχε εκφράσει με μία αναφορά του, η οποία αν και δεν κατονόμαζε, «έδειχνε» τον Δημήτρη Παπαδημούλη, τη δυσφορία του για την υπόθεση του «πόθεν έσχες» του ευρωβουλευτή.

Απαντώντας σε ερώτηση, ο Αλέξης Τσίπρας, μεταξύ άλλων, είχε πει: «Φροντίζουμε, πάντα και με επιμονή, η εικόνα τού καθενός από μας, είτε αφορά σε οικονομικά ζητήματα είτε σε διαπροσωπικές σχέσεις είτε, βέβαια, σε πολιτικές απόψεις, να είναι μια εικόνα καθαρότητας, διαφάνειας και αφοσίωσης στα συμφέροντα της κοινωνικής πλειοψηφίας».

 

Μήπως πρέπει επιτέλους ο Αλέξης Τσίπρας να πάρει ξεκάθαρη θέση και να στείλει σπίτι του τον κυρ Δημήτρη και όσους ακόμη στέκονται εμπόδιο,  τώρα που προσπαθεί να επανεκκινήσει το κόμμα και να διεκδικήσει εκ νέου την εμπιστοσύνη του λαού;

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις