Τελικά όποια κυβέρνηση και να κυβερνά αυτό τον τόπο, οι επιτήδειοι/διαπλεκόμενοι πάντα επιβιώνουν.

Και επί ΣΥΡΙΖΑ υπήρχαν «οι επιχειρηματίες που έπαιρναν τις δουλειές» με απευθείας αναθέσεις ή διαγωνισμούς φωτογραφικούς, και επί Ν.Δ συνεχίζεται το ίδιο….

Η Ν.Δ επέλεξε τις απευθείας αναθέσεις, τις οποίες πρόσφατα τροποποίησε, (καθώς επικαλείται την έλλειψη χρόνου), σε «ημετέρους» αντί διαγωνισμών για την σίτιση των παράνομων μεταναστών στις δομές των νησιών του ανατολικού Αιγαίου.

Οι αναθέσεις αυτές οι οποίες τροποποιήθηκαν πρόσφατα αυξάνοντας τις μερίδες φαγητού, κόστισαν περίπου άλλα 20,1 εκατομμύρια ευρώ στους Έλληνες & Ευρωπαίους φορολογουμένους. Συνολικά έχουν δαπανηθεί περίπου 60 εκατομμύρια ευρώ για την σίτιση παράνομων μεταναστών στις δομές Λέσβου, Λέρου, Σάμου, Χίου και Κω.

Μάλιστα υπάρχουν καταγγελίες, που αναφέρουν ότι οι αναθέσεις γίνονται επίτηδες τελευταία στιγμή, ώστε να μην υπάρξει διαγωνισμός.

Σαν να μην έφτανε αυτό, είναι σάπιο και ακατάλληλο για κατανάλωση από ανθρώπους, αφού σύμφωνα με καταγγελία της κτηνιατρικής υπηρεσίας Λέσβου έγινε έλεγχος σε έτοιμο φαγητό που προορίζονταν σε δομές, και κατασχέθηκαν περίπου 700 μερίδες.

Αλήθεια πέρα από του να βγάλουν χρήματα, με τον οποιονδήποτε τρόπο, δεν τους ενδιαφέρει η ανθρώπινη ζωή;

Ένας εισαγγελέας δεν υπάρχει να ενδιαφερθεί και να ασκήσει διώξεις, σε αυτούς που οδηγούν σε ομαδική δηλητηρίαση χιλιάδες ανθρώπων, στο βωμό του κέρδους;

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις