Δεν ανταποκρίθηκαν στο σήμα των αστυνομικών για έλεγχο

Αντί να σταματήσουν στο σήμα των αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών, προσπάθησαν να διαφύγουν αναπτύσσοντας ταχύτητα δύο Έλληνες που μετέφεραν ναρκωτικά στο Ρίο, το βράδυ της Παρασκευής. Μάλιστα, ο οδηγός αποπειράθηκε να παρασύρει έναν αστυνομικό με το αυτοκίνητο.

Ακολούθησε καταδίωξη και το όχημα ακινητοποιήθηκε σε μικρή απόσταση όπου συνελήφθησαν οι δυο επιβάτες. Στο εσωτερικό του Ι.Χ., οι αστυνομικοί κατέσχεσαν μια συσκευασία που περιείχε ένα κιλό και 144 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, ενώ βρήκαν άλλη μια με 30 γραμμάρια κάνναβης στην κατοχή ενός από τους δράστες. Σε βάρος τους, ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Πατρών άσκησε διώξεις για διακίνηση ναρκωτικών, απείθεια και απόπειρα πρόκλησης επικίνδυνης σωματικής βλάβης.

*** Σε αλλοδαπούς τοξικομανείς στο χωριό Λάππα της Δυτικής Αχαΐας διέθετε προς πώληση ναρκωτικά ένας μετανάστης που συνελήφθη μετά από σωματική έρευνα που του έκαναν αστυνομικοί της Ασφάλειας, οι οποίοι βρήκαν στην κατοχή του 14 «φιξάκια» με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 19,6 γραμμαρίων. Ο αλλοδαπός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για διακίνηση ναρκωτικών.

πηγή:protothema.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις