Προσπέρασαν τον Άρη οι κιτρινόμαυροι

Με γκολ των Τζόλη και Βιεϊρίνια ο ΠΑΟΚ νίκησε την Λαμία εκτός έδρας και είναι -1 από τον Ολυμπιακό.

Όπως και στην Ολλανδία κόντρα στην Αϊντχόφεν πριν λίγα 24ωρα, οι Θεσσαλονικείς μπήκαν καλά στο ματς και στο 12′ άνοιξαν το σκορ με τον Τζόλη, ο οποίος πήρε την πάσα του Ουαγκέ μετά την κάθετη του Ελ Καντουρί και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα (0-1). Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και είχαν καλή στιγμή στο 25′ με την κεφαλιά του Τσούκαλου που απέκρουσε ο Πασχαλάκης, για να κλείσει το πρώτο ημίχρονο με αναγκαστική αλλαγή για τη Λαμία: Εξω ο Ασίγκαμπα, μέσα ο Τζανετόπουλος.

Με την έναρξη του δεύτερου, ο ΠΑΟΚ άρχισε ξανά να πιέζει ψηλά και στο 54′ είχε μεγάλη ευκαιρία για το δεύτερο γκολ αλλά ο Τζόλης ήταν άστοχος αυτή τη φορά, αν και ανενόχλητος στο ύψος της μικρής περιοχής. Δεν έγινε εκεί το 0-2, έγινε ένα δεκάλεπτο αργότερα τελικά, με τον Βιεϊρίνια να σκοράρει με εκτέλεση φάουλ, «κλειδώνοντας» έτσι το τρίποντο για τους ασπρόμαυρους.

Ειδικά από τη στιγμή που η μεγάλη ευκαιρία της ουραγού Λαμίας με τον Βασιλόγιαννη στο 75′ δεν έγινε γκολ, το τρίποντο δεν γνόταν να χαθεί για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος ανέβηκε στη 2η θέση, προσπερνώντας τον Άρη, στο -1 από τον Ολυμπιακό.

Λαμία: Επασί, Σκόνδρας (62′ Βασιλακάκης), Ασίγκμπα (45′ Τζανετόπουλος), Αντέτζο, Μπαχανάκ (46′ Σαραμαντάς), Ντέλετιτς, Μπουλούλης, Μπεχαράνο, Ρόμανιτς (53′ Βασιλόγιαννης), Τσούκαλος (62′ Αραμπούλι), Καραμάνος.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Ουαγκέ, Ίνγκασον, Μιχαηλίδης, Περέιρα, Καντουρί (71′ Σβαμπ), Ντόουγκλας, Νινούα (81′ Τσιγγάρας), Μουργκ (60′ Α. Ζίβκοβιτς), Τζόλης (60′ Βιεϊρίνια), Σφιντέρσκι (81′ Τσόλακ).

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις