ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΦΗ

Περίπου 60 οπαδοί του Παναθηναϊκού περίμεναν λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας την αποστολή του «τριφυλλιού» που έφτασε στην Αθήνα από το Ηράκλειο.

Οι οπαδοί εξέφρασαν τα παράπονά τους για την κάκιστη πορεία της ομάδας στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές, μετά και το ισόπαλο 2-2 με τον ΟΦΗ. Ο Παναθηναϊκός μετρά μόλις δύο βαθμούς σε τέσσερις αγώνες, κάτι που έχει προκαλέσει την αντίδραση του κόσμου της ομάδας, που αποδοκίμασε την αποστολή στην επιστροφή της.

Με το που εμφανίστηκαν οι παίκτες ακολούθησαν πολύ έντονες αποδοκιμασίες και ύβρεις, με τους αρχηγούς της ομάδας Δημήτρη Κουρμπέλη, Σωκράτη Διούδη, τον Φεντερίκο Μακέντα κι άλλους τρεις παίκτες να πηγαίνουν προς το μέρος των οπαδών για να τους μιλήσουν.

Μετά από πέντε λεπτά συζήτησης (που ολοκληρώθηκε με χειροκρότημα παρότρυνσης από τους οπαδούς), οι παίκτες μπήκαν στο πούλμαν που ακολούθως αποχώρησε για το «Γ. Καλαφάτης». Στο σημείο για παν ενδεχόμενο βρίσκονταν και ισχυρή αστυνομική δύναμη, μεταξύ των οποίων και μία διμοιρία ΜΑΤ, αλλά οι διαμαρτυρίες έγιναν σε κόσμιο επίπεδο.

Πηγή: iefimerida.gr – https://www.iefimerida.gr/spor/panathinaikos-opadoi-apodokimasan-tin-omada

Φωτογραφία: Intime

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις