Οι «μεγάλες» ειδήσεις στον Παναθηναϊκό δεν θα περιοριστούν καταπώς φαίνεται μόνο στη μεταγραφή του Ζοσέ Μαουρίσιο. Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου (ΑΠΕ-ΜΠΕ), η διοίκηση του «τριφυλλιού» και στην προκειμένη περίπτωση ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Γιάννης Αλαφούζος έχει αποφασίσει πλέον να προχωρήσει σε σαρωτικές αλλαγές μετά το κάκιστο ξεκίνημα της ομάδας και θα προβεί άμεσα σε λύση της συνεργασίας τόσο τον Τσάβι Ρόκα, όσο και τον Ντάνι Πογιάτος.

Το «διαζύγιο» ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι πια θέμα ωρών και ο Παναθηναϊκός θα πορευτεί λίαν συντόμως με νέο τεχνικό διευθυντή και νέο προπονητή. Όλο αυτό δεν είναι… απόφαση της στιγμής, αλλά μία σκέψη που έχει ωριμάσει στο μυαλό του μεγαλομετόχου του «τριφυλλιού», ο οποίος από το τέλος της περασμένης εβδομάδας, έχει δώσει οδηγία σε συνεργάτες του να επικοινωνήσουν με μεγάλα γραφεία της Ευρώπης, προκειμένου να φέρουν προτάσεις υποψηφίων.

Ο Αλαφούζος έχει άρει ολοκληρωτικά την εμπιστοσύνη του προς τον Ρόκα, όπως φάνηκε και στο θέμα της μεταγραφής του Μαουρίσιο, όπου ο Καταλανός τεχνικός διευθυντής δεν είχε καμία απολύτως εμπλοκή. Κι ενημερώθηκε από τα sites, πως η μεταγραφή (ενός παίκτη που ο ίδιος είχε «κόψει» πριν δέκα μέρες), προχωράει κι ολοκληρώνεται!

Από εκεί και πέρα, μέσα στο σαββατοκύριακο έγιναν επαφές με υποψηφίους, κυρίως από το εξωτερικό και το θέμα δείχνει να είναι προχωρημένο.

Όπως ειλημμένη είναι αντίστοιχα και η απόφαση για να «τελειώσει» από τον Παναθηναϊκό το καταλανικό δίδυμο.

Μέσα στις επόμενες 48 ώρες αναμένεται να υπάρξει νέος προπονητής στον σύλλογο κι αντίστοιχα νέος τεχνικός διευθυντής, αφού οι επαφές που έχουν γίνει με έναν-δύο υποψηφίους είναι σε προχωρημένο επίπεδο και οι «πράσινοι» είναι κοντά στην τελική επιλογή κι απόφαση.

Σύμφωνα δε, με κάποιες άλλες πληροφορίες από την Ισπανία στα ονόματα που έχουν πέσει ήδη στο τραπέζι του Παναθηναϊκού, είναι κι αυτό του πρώην προπονητή της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ, μαζί με άλλες δύο περιπτώσεις, ενώ «παίζει» γερά και το όνομα του πρώην προπονητή του «τριφυλλιού», Γιάννη Αναστασίου.

enikos.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις