Βούηξε χθές η δημοσιογραφική πιάτσα για το ότι το υπουργικό συμβούλιο που “εκτάκτως” προγραμματίσθηκε για σήμερα, έγινε για να μην αναγκαστεί ο κυβερνητικός εκπρόσωπος  Στέλιος Πέτσας να απαντήσει στις ερωτήσεις των πολιτικών συντακτών σχετικά με το θέμα που έχει προκύψει με τον ΕΟΔΥ. Ειδικά αφού εάν κρατούσε την ίδια στάση περί fake news θα έφερε την κυβέρνηση αντιμέτωπη ακόμη και με τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ του Β. Μαρινάκη.

Προς επίρρωσιν αυτού και επειδή προφανώς οι υπουργοί δεν είχαν προλάβει να “ετοιμαστούν” για υπουργικό συμβούλιο, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην εισαγωγική του τοποθέτηση κατά την διάρκεια του υπουργικού συμβουλίου, είπε ότι αυτή την φορά το Υπουργικό Συμβούλιου του Νοεμβρίου θα διεξαχθεί σε δύο συνεδριάσεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!“Θα καλύψουμε λοιπόν σήμερα, τη μισή ημερήσια διάταξη, την προγραμματισμένη, και την επόμενη Δευτέρα, την ίδια ώρα, την άλλη μισή”, είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης λές και μιλούσε σε σχολιαρόπαιδα. Βιάστηκε πάντως να τονίσει ότι η κατάσταση βαίνει οριακά καλύτερη. Κοίτα να δεις που μετά από τα όσα απεκαλύφθησαν η κατάσταση μόνον καλύτερη θα γίνεται…

pronews.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις