Μετά τον Παναθηναϊκό και ο ΠΑΟΚ αντιδρά στην ανάδειξη πρωταθλητών στα χαρτιά

Η απόφαση της ΕΟΠΕ να χρίσει πρωταθλητές στο βόλεϊ, δίχως να πραγματοποιηθεί ψηφοφορία στην τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε όπως καταγγέλλουν οι ομάδες, έχει προκαλέσει αντιδράσεις. Την αρχή έκανε ο Παναθηναϊκόςμε καταγγελίες για «πραξικόπημα» και τη συνέχεια ο ΠΑΟΚ που φωνάζει για «χάρτινους πρωταθλητές».

Οι άνθρωποι του Δικεφάλου επανέλαβαν τις θέσεις τους αναφορικά με το τι μέλλει γενέσθαι στη σεζόν, κάνοντας σαφές πως οποιαδήποτε απόφαση για ανάδειξη πρωταθλητών στις φετινές διοργανώσεις θα κινείται εκτός λογικής. Παράλληλα, τόνισαν πως: «Παρακολουθούν με ιδιαίτερη προσοχή τα τεκταινόμενα στην ΕΟΠΕ σχετικά με τη λήψη απόφασης για τον τρόπο διακοπής των πρωταθλημάτων και ιδιαίτερα για το γεγονός της ανακήρυξης “χάρτινων” πρωταθλητών.

Ο ΠΑΟΚ παραμένει σταθερός στις θέσεις του, περί διακοπής των πρωταθλημάτων θεωρώντας τις φετινές διοργανώσεις ως μη γενόμενες. Οποιαδήποτε άλλη απόφαση θα κινείται εκτός της κοινής λογικής και της πάγιας θέσης ότι οι τίτλοι κρίνονται μέσα στους αγωνιστικούς χώρους».

πηγή:ethnos.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις