Ο 21χρονος Γεωργιανός μέσος αναμένεται αύριο στη Θεσσαλονίκη ώστε να ανακοινωθεί η απόκτησή του από τον «Δικέφαλο του Βορρά»

Παίκτης του ΠΑΟΚ λογίζεται ο Νίκα Νινούα και από αύριο (13/8) αναμένεται να γίνει επίσημα ποδοσφαιριστής του «Δικέφαλου του Βορρά». Ο 21χρονος Γεωργιανός, μέχρι πρότινος αρχηγός της Ντιναμό Τιφλίδας, αναμένεται στη Θεσσαλονίκη ώστε να περάσει από τις απαραίτητες εξετάσεις και να ανακοινωθεί.

O Nίκα Νινούα αποτελεί προϊόν των ακαδημιών της Ντιναμό Τιφλίδας και προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα το 2016, με τον νεαρό χαφ έκτοτε να καταγράφει συνολικά 94 συμμετοχές, με 14 γκολ και 15 ασίστ, αγωνιζόμενος κυρίως ως κεντρικός και αμυντικός χαφ.

Μέλος μιας σπουδαίας φουρνιάς νεαρών γεωργιανών ποδοσφαιριστών, όπως οι Γκιόργκι Χακβετάτζε (Γάνδη) και Βάτο Αρβελάτζε (Κιέλτσε), ο Νινούα είχε καταλυτική παρουσία στην κατάκτηση των δύο πρωταθλημάτων (2018, 2019), ενώ μόλις στα 20 του χρόνια πέρασε το περιβραχιόνιο του αρχηγού στο μπράτσο του και ήταν αυτός που σήκωσε πρώτος την «κούπα» του περσινού πρωταθλήματος.

Είναι διεθνής με την εθνική ελπίδων της Γεωργίας (11 συμ.) και πέρσι το καλοκαίρι είχε αγωνιστεί στο φιλικό παιχνίδι με την ελληνική εθνική ελπίδων, που είχε γίνει στην Αθήνα, απέναντι στους Λημνιό, Λύρατζη και Μπαλογιάννη.

Το έντονο φλερτ με την Μπεσίκτας δεν προχώρησε κι ο 21χρονος μέσος αναμένεται να υπογράψει τριετές συμβόλαιο και να ανακοινωθεί από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ ακόμη και εντός της ημέρας (10/8).

πηγή:protothema.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις