Η 33χρονη κολυμβήτρια που πάσχει από αυτοάνοση εκφυλιστική ασθένεια, έχει φέρει πολλές διακρίσεις στη χώρα μας

Λίγες μέρες μετά τον ντόρο που δημιουργήθηκε από την ανάρτηση της Κατερίνας Στεφανίδη σχετικά με τα πριμ των Ελλήνων αθλητών,  που κατέληξε σε κατάθεση σχετικής τροπολογίας από την αθλητική ηγεσία, μια ακόμα αθλήτρια, η παρολυμπιονίκης της κολύμβησης Αλεξάνδρα Σταματοπούλου συγκλονίζει με ένα ανάλογο θέμα, μιλώντας στο Open TV.

Η 33χρονη κολυμβήτρια που πάσχει από αυτοάνοση εκφυλιστική ασθένεια, έχει φέρει πολλές διακρίσεις στη χώρα μας, ανάμεσα στις οποίες και το χρυσό μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα το 2018.

Για το μετάλλιο αυτό ήταν διπλά χαρούμενη, καθώς στη διοργάνωση πληρούνταν οι προδιαγραφές των οχτώ διαφορετικών χωρών στις συμμετοχές ώστε να λάβει και πριμ.

Όμως πριν από δύο μήνες πληροφορήθηκε από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού ότι τελικώς δεν δικαιούται τίποτα σαν ανταμοιβή για την πρωτιά της αφού ναι μεν υπήρχαν οι 8 διαφορετικές χώρες, αλλά μια επέλεξε τελευταία στιγμή να μη βουτήξει στην πισίνα.

Η Αλεξάνδρα κάθε τέσσερις μήνες εισάγεται για μέρες σε νοσοκομείο προκειμένου να υποβληθεί σε πλασμαφαιρέσεις στο τεχνητό νεφρό, ενώ το επίδομα αναπηρίας που λαμβάνει ανά 5 έτη διακόπτεται. Το πριμ του χρυσού μεταλλίου την έκανε να νιώσει μια οικονομική σιγουριά, την οποία όμως της την πήραν πίσω.

Real.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις