Σε μία χειμαρρώδη ομιλία για την αστυνομική καταστολή, τις απαγορεύσεις συναθροίσεων, τους άδικους νόμους και τη διαχείριση της πανδημίας, χωρίς ελέγχους στους χώρους εργασίας και χωρίς τις επιτάξεις των ιδιωτικών κλινικών ενώ «έχουμε πόλεμο» προχώρησε από το βήμα της Βουλής, o βουλευτής του ΚΚΕ, Θανάσης Παφίλης.

«Εμείς σας βάλαμε τα γυαλιά. Σας δείξαμε ότι οι κομμουνιστές και το εργατικό κίνημα τηρούν τα μέτρα καλύτερα από ό,τι η κυβέρνησή σας, που δολοφονεί δεκάδες ανθρώπους με τις παραλείψεις και την πολιτική της. Μας συγχαρήκατε τότε και μας τσακίσατε στα χημικά μετά»

τόνισε, πρόσθέτοντας σε άλλο σημείο ότι

«ο κόσμος που ήταν εκεί, και άλλοι τόσοι, έχουν το σθένος και την ανθρωπιά να παλεύουν για μια άλλη κοινωνία, που δε θα χρειάζεται ο γιος να βαράει τον πατέρα και τον αδερφό, όπως κάνουν οι δυνάμεις καταστολής! Γιατί αγωνιζόμαστε για μία άλλη κοινωνία. Δε σας φοβόμαστε, ούτε θα σκύψουμε το κεφάλι. Και το ξύλο έχει πάντα δύο άκρες, να το ξέρετε. Αν το πάρει ο λαός θα φύγετε νύχτα. Και δεν ξέρω αν θα σας φτάνουν τότε τα ελικόπτερα και τα αυτοκίνητα».

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις