Ξέσπασε στο υπηρεσιακό όχημα αστυνομικών, όταν επιχείρησαν να τον υποβάλλουν σε έλεγχο

Πυρ και μανία έγινε ένας μετανάστης που φιλοξενείται στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης του Καρά Τεπέ, στη Μυτιλήνη, κάνοντας γυαλιά καρφιά ένα περιπολικό της Αστυνομίας!

Ο αλλοδαπός νταής το απόγευμα της Δευτέρας εξοργίστηκε όταν οι άντρες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λέσβου επιχείρησαν να τον υποβάλλουν σε έλεγχο. Εκείνος αρνήθηκε να συμμορφωθεί, βρίζοντας άσχημα τους αστυνομικούς και ξεσπώντας τη… μανία του πάνω στο υπηρεσιακό τους όχημα, το οποίο χτυπούσε με τα χέρια και τα πόδια του προκαλώντας του ζημιές!

Οι αστυνομικοί προσπάθησαν να τον σταματήσουν, αλλά ο μετανάστης ήταν… θηρίο ανήμερο! Με τα πολλά, κατόρθωσαν να τον ακινητοποιήσουν, να του φορέσουν χειροπέδες και να τον οδηγήσουν στο Αστυνομικό Τμήμα Μυτιλήνης, που διενήργησε προανάκριση για το περιστατικό. Μάλιστα, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του για απείθεια, εξύβριση και πρόκληση φθορών σε δημόσια περιουσία.

Το περιστατικό έγινε στη δομή διαμονής αλλοδαπών στην περιοχή Καρά Τεπέ της Μυτιλήνης, η οποία αντικατέστησε τον κατεστραμμένο από πυρκαγιά καταυλισμό της Μόριας.

newsbreak.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις