Μια νέα σελίδα στη ζωή της γράφει η Ειρήνη Μελισσαροπούλου, το μοντέλο που είχε συλληφθεί για κατοχή κοκαΐνης στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ και είχε κριθεί τελικά αθώα τον Μάρτιο του 2019, αφού πέρασε 17 μήνες στη φυλακή.

Η 22χρονη βρίσκεται ανάμεσα στους υποψήφιους που κρίθηκαν ικανοί κατά τις προκαταρκτικές εξετάσεις στο πλαίσιο του διαγωνισμού πρόσληψης Συνοριακών Φυλάκων Ορισμένου Χρόνου στη Λέσβο, όπως αποκαλύπτει η ιστοσελίδα stonisi.gr.

Η υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών

Η 19χρονη τότε Ειρήνη Μελισσαροπούλου συνελήφθη στις 20 Νοεμβρίου 2017 στο διεθνές αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ έχοντας στην κατοχή της 2,6 κιλά κοκαΐνης, με την υπόθεση να απασχολεί ιδιαίτερα τα ΜΜΕ στην Ελλάδα.

Η ίδια ισχυρίζεται ότι δεν γνώριζε ότι υπήρχαν ναρκωτικά στην τσάντα της και ότι κάποιος τα τοποθέτησε εν αγνοία της στις αποσκευές της.

Ένα σημαντικό αποδεικτικό στοιχείο, όμως, έπαιξε το σωτήριο ρόλο στην υπόθεση της Ειρήνης: δεν βρέθηκαν δακτυλικά της αποτυπώματα στο πακέτο όπου είχαν τοποθετηθεί τα ναρκωτικά. Αυτή η ανατροπή της τελευταίας στιγμής ήταν καταλυτική στην απρόσμενη ομόφωνη αθώωση του μοντέλου από το ένορκο κινεζικό δικαστήριο.

Καλή σταδιοδρομία λοιπόν στην ΕΛ.ΑΣ!

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις