Ρεπορτάζ: Παναγιώτης Βλαχουτσάκος, Σωτήρης Σκουλούδης
Φωτογραφίες: Παναγιώτης Σαγκούρης, Νίκος Χριστοφάκης

Πυροβολισμοί σημειώθηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας στην Αγία Βαρβάρα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του zougla.gr, ένας άνδρας Ρομά πυροβόλησε έναν άλλον άνδρα, ο οποίος επέβαινε στο αυτοκίνητό του και κινούνταν επί της οδού Μακρυγιάννη. Άλλες πληροφορίες από μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής αναφέρουν πως ο δράστης πυροβόλησε στον αέρα τρεις φορές για εκφοβισμό, αφού είχαν προηγηθεί απειλές εναντίον του και της οικογένειάς του, από τον άνθρωπο που οδηγούσε το αμάξι αλλά και τον συνοδηγό.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του zougla.gr, ο δράστης, περίπου 40 ετών, ενώ ήταν πεζός είχε φραστικό επεισόδιο με τους επιβαίνοντες στο αυτοκίνητο, έναν άνδρα αλβανικής καταγωγής που ήταν ο οδηγός και έναν Ρομά συνεπιβάτη.

Κατά τη διάρκεια του φραστικού επεισοδίου, αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, ο πεζός πυροβόλησε εναντίον του αυτοκινήτου, πετυχαίνοντας μάλιστα το πίσω τζάμι. Ο οδηγός που δέχθηκε τους πυροβολισμούς εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε πάνω σε σταθμευμένα αυτοκίνητα. Ωστόσο, για καλή του τύχη, δεν τραυματίστηκε ούτε από τους πυροβολισμούς, ούτε από την πρόσκρουση. Από την πρόσκρουση τραυματίστηκε ο συνοδηγός ελαφρά στο κεφάλι και μεταφέρθηκε στο Θριάσιο νοσοκομείο.

Έχουν προκληθεί ζημιές στο αυτοκίνητο τύπου μίνι κούπερ του οδηγού που δέχθηκε τα πυρά του δράστη, αλλά και σε ένα ακόμα όχημα μερσεντές στο οποίο προσέκρουσε.

Στη συνέχεια ο φερόμενος ως δράστης ταμπουρώθηκε στο σπίτι του, όπου παραμένει μέχρι τώρα αρνούμενος να βγει, με αποτέλεσμα ήδη να έχουν πάρει εντολή να σπεύσουν στο σημείο άνδρες της ΟΠΚΕ και της ΕΚΑΜ. Στην περιοχή κατέφθασαν περί τις 15:30 και άνδρες των ΜΑΤ και της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., ενώ στο σημείο βρίσκεται και εισαγγελέας.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο

 

zougla.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις