Ο Στέλιος Πέτσας πρότεινε να ανανεωθεί η θητεία του Γιάννη Στουρνάρα στην ΤτΕ και οι αντιδράσεις από την Κουμουνδούρου ήταν άμεσες

Ανανέωση της θητείας του διοικητή της Τράπεζας της ΕλλάδοςΓιάννη Στουρνάρα, προτείνει η κυβέρνηση. Ειδικότερα σε ανακοίνωση του κυβερνητικού εκπροσώπου, Στέλιου Πέτσα, αναφέρονται τα εξής: Η κυβέρνηση, λαμβάνοντας υπόψη την ανεξαρτησία και το Καταστατικό της Τράπεζας της Ελλάδος, προτείνει την ανανέωση της θητείας του νυν διοικητή της ΤτΕ, Γιάννη Στουρνάρα.

Την κυβερνητική πρόταση για ανανέωση της θητείας του διοικητή της ΤτΕ, Γιάννη Στουρνάρα, σχολιάζει επικριτικά ο ΣΥΡΙΖΑ. «Ευχόμαστε στον κ. Στουρνάρα μία καλή δεύτερη θητεία στην Τράπεζα της Ελλάδας. Τουλάχιστον τώρα που δεν είναι κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ, να πέσει μέσα σε κάποια πρόβλεψή του, με πρώτη από όλες αυτή για ύφεση 4% λόγω της κρίσης του κορονοϊού.

Όχι όπως όταν προέβαλλε σθεναρή αντίσταση ενάντια στο σχέδιο για την καθαρή έξοδο της χώρας από τα μνημόνια, θέτοντας την πιστοληπτική γραμμή στήριξης ως δήθεν μοναδική λύση. Ούτε όπως όταν πίεζε για περικοπή των συντάξεων και μείωση του αφορολογήτου, που απέτρεψε ο ΣΥΡΙΖΑ», αναφέρει η αξιωματική αντιπολίτευση.  «Αλλά έτσι όπως τα φέρνει η ζωή, θα ξανασυναντηθούμε αργά η γρήγορα, οπότε θα έχει και πάλι όλο τον χρόνο στη διάθεσή του να υπονομεύει την επόμενη προοδευτική κυβέρνηση» καταλήγει η Κουμουνδούρου.

ethnos.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις