ΠΑΟΚ – Αμρ Ουάρντα: Διάβασα χθες, πως βρίσκεται στην Αθήνα για να συζητήσει με τον Παναθηναϊκό. Βέβαια αργότερα “κύκλοι” της ΠΑΕ το διέψευδαν. Το οτι έχει προταθεί στο “τριφύλι” ενω η σχέση Αλαφούζου – ΠΑΟΚ θα μπορούσε να κάνει πιο εύκολη την μετακινησή του είναι άλλου…παππά ευαγγέλιο!

Ομολογώ πως θα μου έκανε μεγάλη εντύπωσηη αν οι “πράσινοι” που πήραν δυο εξτρεμ Αιτόρ/Σαβιέρ και τον Βιγιαφάνες που παίζει και πίσω απο τον φορ αλλά και στα άκρα ενώ διαθέτουν και τους Χατζηγιοβανη/Μπουζούκη/Αγιούμπ, σύνολο 6 βασικές μεσοεπιθετικες λύσεις, θα ντίλαραν με τον Αιγύπτιο. Δεν έχει ποδοσφαιρική λογική!

Επίσης, είναι…αστείο, πολύ φτωχή δικαιολογία, πως τον Ουάρντα τον θέλουν οι “πράσινοι” γιατί έπαθε θλάση ο Βιγιαφάνες και θα βγει νοκ άουτ για ένα μήνα.

Εκτός κι αν η ζημιά του Αργεντινού είναι πολύ πιο σοβαρή και δεν την λένε.

Ο Ουάρντα πάντως, που ήταν συμπαίκτης με τον Βιγιαφάνες στον Παναιτωλικό και είχαν συνυπάρξει αρμονικά υπο τις τεχνική καθοδήγηση του Γιάννη Μαντζουράκη, δεν είναι το πρότυπο του επαγγελματία ποδοσφαιριστή ενώ παθαίνει αλλεργία όταν του δείχνουν πως δεν τον υπολογίζουν για βασικό κι αναντικατάστατο. Κι αν πήγαινε στον ΠΑΟ δεν θα ήταν όπως στον … Ατρόμητο του Κάναντι, θα είχε πολύ μεγάλο συναγωνισμό δηλαδή!

Η είδηση όμως, είναι αλλού και μου την μετέφερε ένα αλανιάρικο λαγωνικό που συχνάζει στην Τσιμισκή. Ο Αμρ Ουάρντα είναι τελειωμένος απο τον ΠΑΟΚ λόγω…Covid. Οχι φυσικά γιατί αποτέλεσε επιβεβαιωμένο κρούσμα του κορονοϊού, με αποτέλεσμα να μην πάει κάν στην προετοιμασία που έγινε στο Πήλιο.

Αυτό που δικαιολογημένα έκανε έξω φρενών τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ ήταν ενώ ο Ουάρντα ήξερε πως είχε κορονόϊο και έπρεπε να μπει σε καραντίνα, αυτός προτίμησε να μην το ανακοινώσει(το κράτησε κρυφό σε αντίθεση με τον Στοχ).

Συγχρόνως (σύμφωνα με μαρτυρίες) κυκλοφορούσε στην Θεσσαλονίκη και μετά στην Βέροια σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Με κίνδυνο να κολλησουν όσοι συναστραφηκαν μαζί του ανυποψίαστοι και να εξελισσόταν σε “βόμβα” νέων κρουσμάτων. Αυτή, λοιπόν, η  απερίσκεπτη και άκρως επικίνδυνη αντίδραση του Αιγύπτιου έφερε το πρόωρο τέλος του απο τον “δικέφαλο”.

του Βασίλη Μιχαήλ

πηγή:sportdog.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις