Είναι ξεκάθαρο πλέον πως η κυβέρνηση έχει αντιληφθεί ότι η ζημιά που έχει προκαλέσει στην αγορά η αλλοπρόσαλλη πολιτική της , στην αντιμετώπιση του κορονοιου,  την έχει φέρει σε πολύ δύσκολη θέση. Αυτό προκύπτει και από τις διαψεύσεις του ενός υπουργού, σε αυτά που ανακοινώνει άλλος, μόλις 3 ώρες πριν. Προσπαθεί λοιπόν η κυβέρνηση να χρυσώσει το χάπι στους άμοιρους καταστηματάρχες της εστίασης, ταΐζοντας τους σανό!

 

Τα καταστήματα εστίασης είναι κλειστά,  μετά τα μέτρα που έχει επιβάλλει η κυβέρνηση για την αντιμετώπιση του κορονοιου,  και ΚΑΝΕΝΑΣ δεν γνωρίζει πότε θα ανοίξουν.

Παρόλα αυτά σύμφωνα με πληροφορίες από το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων, θα χρηματοδοτηθούν οι ιδιοκτήτες τους μέσω προγράμματος ΕΣΠΑ, με 5.000 ευρώ (?)  για… την απόκτηση θερμαντικών σωμάτων εξωτερικού χώρου οποιουδήποτε τύπου (υγραερίου, ηλεκτρική, φυσικού αερίου, πάνελ υπερύθρων, αλογόνου ή άλλο) .

 

Και η κυβερνητική πονηριά, για ακόμη μια φορά!

Δεν θα τους δοθεί ποσό 5.000 ευρώ εφάπαξ,  αλλά… με βάση την αίτηση που έχει υποβάλει ο δυνητικός λήπτης της, θα τους δοθεί  μέχρι 100 ευρώ για κάθε θερμαντικό σώμα χωρίς ΦΠΑ.

 

Δηλαδή για να λάβει κάποιος καταστηματάρχης το ποσό των 5.000 ευρώ που ανακοίνωσαν,  θα πρέπει να τοποθετήσει στο κατάστημά  του,  50 θερμαντικά σώματα !!!

Από καφετέρια να τη μετατρέψει,  σε… Θερμαντικό πάρκο!

Σόμπα φλόγας, εξωτερικου χώρου COOK MASTER, Σομπα υγραεριου, σομπα αερίου εξωτερικου χωρου, σομπα για καφετεριες, σομπα για εξω, σομπα αεριου, σόμπα φαρος, σομπα πυραμιδα, σομπα FAROS, θερμαστρα εξωτερικου χωρου, θερμαστρα αεριου, σομπα

Και κάπως έτσι, κατέρρευσε ακόμη ένα κυβερνητικό αφήγημα!

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις