Σαράντα κρούσματα κορωνοϊού καταγράφηκαν σήμερα στη Μαγνησία, χωρίς να υπολογιστούν τα 43 θετικά rapid tests που προέκυψαν από τους αντίστοιχους ελέγχους σε Βόλο και Νέα Ιωνία. Ο ΕΟΔΥ επίσημα δίνει για τη Μαγνησία 31 κρούσματα.

Στο Νοσοκομείο του Βόλου νοσηλεύονται 24 άτομα, ηλικίας από 50 έως 90 ετών, με λοιμώξεις του αναπνευστικού. Χθες, διασωληνώθηκε ένας 52χρονος με βαριάς μορφής λοίμωξη, ενώ σήμερα διασωληνώθηκε κι ένας ηλικιωμένος.

Επίσης, βεβαιώθηκαν άλλα δύο κρούσματα από κλειστή μονάδα υγείας, ενώ κρούσματα υπήρξαν και στον Αλμυρό, όπου έκλεισε σχολική μονάδα.

Σταματά η ενημέρωση από την Περιφέρεια

Επίσημα, από σήμερα, η ενημέρωση από το Συντονιστικό Όργανο της Περιφέρειας Θεσσαλίας σταματά, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες δεν ανανεώθηκε η σύμβαση της Πνευμονολογικής κλινικής με τον ΕΟΔΥ. Τα αποτελέσματα των ελέγχων για κορωνοϊό από Νοσοκομεία, Κέντρα υγείας, ΤΟΜΥ και ιδιωτικά εργαστήρια, θα αποστέλλονται απευθείας στον ΕΟΔΥ. Επίσης, τις τελευταίες ημέρες καταγράφεται καθυστέρηση και στα δείγματα που αποστέλλονται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, όπου έχει εμφανιστεί βλάβη στον μοριακό αναλυτή.

akroama.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις