Δύσκολα θα ξαναπιάσει το ψαλίδι στα χέρια του ο 24χρονος που συνελήφθη το μεσημέρι της Πέμπτης στη Νέα Ιωνία, να έχει μετατρέψει σε κομμωτήριο αποθήκη σε πυλωτή πολυκατοικίας. Το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, του επέβαλε ποινή φυλάκισης 40 ημερών, με αναστολή.

Ο νεαρός, απολογούμενος, υποστήριξε πως τα εργαλεία κομμωτικής που βρέθηκαν στην αποθήκη του, τα είχε από τότε που φοιτούσε στη Σχολή. Παραδέχτηκε πως δεν είναι επαγγελματίας κομμωτής, αλλά κουρεύει μόνο την οικογένεια και τους φίλους του. Αυτό συνέβη, σύμφωνα με τον ίδιο, και το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης, όταν ένας φίλος του, του ζήτησε να τον κουρέψει προκειμένου να παρουσιαστεί στη Σχολή Αστυφυλάκων.

Το Δικαστήριο τον έκρινε ένοχο για παραβίαση των μέτρων που έχουν επιβληθεί για την αποφυγή της διασποράς του κορωνοϊού, ενώ αθωώθηκε για την έλλειψη κάρτας υγείας, καθώς την προσκόμισε η μητέρα του. Του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 40 ημερών, με τριετή αναστολή, ενώ υπενθυμίζεται πως σε βάρος του εκκρεμεί και βαρύ διοικητικό πρόστιμο 3.000 ευρώ. Υπενθυμίζεται πως και στους δύο φίλους του είχε επιβληθεί πρόστιμα 300 ευρώ

akroama.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις