Έτοιμο σε δύο περίπου μήνες θα είναι το πάρκινγκ της οδού Φιλελλήνων και ο Δήμος Βόλου προγραμματίζει πλειοδοτική δημοπρασία για τη λειτουργία του πολυόροφου κτιρίου.

Στην Οικονομική Επιτροπή εγκρίθηκαν οι όροι της δημοπρασίας για τη μίσθωση του γκαράζ για 12 έτη με τιμή εκκίνησης τις 360.000 ευρώ. Στους όρους της παραχώρησης, αναφέρεται πως η τιμή στάθμευσης ορίζεται στα  2 ευρώ για την πρώτη μιάμιση ώρα και ακολούθως ο μισθωτής δύναται να καθορίζει ελεύθερα τις τιμές στάθμευσης καθ΄ όλη τη διάρκεια της μίσθωσης και τους όρους εφαρμογής τους. Οι τιμές του τιμοκαταλόγου δεν θα αυξηθούν κατά το πρώτο μισθωτικό έτος.

Ο μισθωτής υποχρεούται να εξασφαλίσει τη συνεχή λειτουργία για δημόσια χρήση του σταθμού από Δευτέρα έως και Κυριακή και για τουλάχιστον 15 συνεχόμενες ώρες την ημέρα.

Το κτίριο αποτελείται από ισόγειο, έξι ορόφους, δώμα και επτά υπόγεια ενώ δημιουργούνται τρία καταστήματα σε ισόγειο, α’ όροφο και τμήμα του α’ υπογείου με πρόσβαση από τον ακάλυπτο χώρο επί της οδού Δημητριάδος, συνολικού εμβαδού 539.97 μ2 (κύριοι και βοηθητικοί χώροι). Επίσης, στον τελευταίο όροφο μπορεί να  λειτουργήσει κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος για το οποίο ο Δήμος Βόλου θα αναλάβει τις εργασίες της α΄ φάσης του έργου που περιλαμβάνει την αρχική δόμηση και ο μισθωτής θα αναλάβει την αποπεράτωση και κατάλληλη διαμόρφωση του χώρου.

Η συνολική δυναμικότητα του κτιρίου σε θέσεις στάθμευσης είναι 252 θέσεις. Στα τρία τελευταία υπόγεια, υπάρχει πρόβλεψη με χαμηλό τίμημα για 66 θέσεις στάθμευσης περιοίκων(44 θέσεις με κόστος 60 ευρώ τον μήνα)  και του Πανεπιστημίου (22 θέσεις με 80 ευρώ τον μήνα)

Το κτίριο διαθέτει επτά υπόγεια, ισόγειο και έξι ορόφους και θα λειτουργεί με αυτοεξυπηρέτηση με είσοδο – έξοδο από την Φιλελλήνων.

myvolos.net

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις