Στην πλατεία Αγίου Γεωργίου συγκεντρώθηκαν περίπου 300 άτομα ανάμεσα στα οποία και αντεξουσιαστές – Πέταξαν μπουκάλια και αντικείμενα σε ΜΑΤ που απάντησαν με χρήση χημικών – Στην Πλατεία Βαρνάβα συγκεντρώθηκαν διαδηλωτές υποκινούμενοι από την ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Σε Κυψέλη και Παγκράτι συνεχίστηκε το βράδυ της Παρασκευής η άτυπη «μάχη της πλατείας» που ξεκίνησε πριν από μερικά 24ωρα με πολίτες να συνωστίζονται σε ανοιχτούς χώρους και τους ειδικούς να προειδοποιούν για τον κίνδυνο να υπάρξει πισωγύρισμα στη μέχρι στιγμής επιτυχημένη πορεία αντιμετώπισης στην Ελλάδα της πανδημίας του κορωνοϊού.

Στην Κυψέλη περίπου 300 άτομα ανάμεσα στους οποίους και αντιεξουσιαστές αψήφισαν τις συστάσεις αναφορικά με τις συγκεντρώσεις και τον συγχρωτισμό στον ίδιο χώρο.

Οι δυνάμεις των ΜΑΤ επενέβησαν γύρω στις 2 μετά τα μεσάνυχτα στην πλατεία του Αγίου Γεωργίου καθώς κατά πληροφορίες που μετέδωσε ο ΣΚΑΪ υπήρξε τηλεφώνημα για επίθεση με μαχαίρι κατά ενός ατόμου. 

Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής, οι αστυνομικοί έκαναν εκτεταμένη χρήση χημικών και δακρυγόνων αφού δέχθηκαν επίθεση με μπουκάλια και άλλα αντικείμενα με αποτέλεσμα η συγκέντρωση να διαλυθεί γύρω στις 2:30.

Συνολικά η αστυνομία προχώρησε σε 37 προσαγωγές..

kypseli
kypseli_1

Στο Παγκράτι εικόνες κοσμοπλημμύρας καταγράφηκαν για άλλο ένα βράδυ στην Πλατεία Βαρνάβα με υποκίνηση -όπως πρόσφατα και στην Αγία Παρασκευή- από μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

πηγή:protothema.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις