550 πρόσφυγες, που οι οποίοι έχουν πλέον το δικαίωμα ελεύθερης μετακίνησης εντός Ελλάδας, αναχώρησαν από τη Λέσβο τις τελευταίες τέσσερις μέρες.

 

Την ίδια στιγμή το πολυδιαφημισμένο project από την κυβέρνηση,  της μεταφοράς 1.600 παιδιών σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες ναυάγησε, αφού μόνο 47 παιδιά και έφηβοι έφτασαν στο Ανόβερο στα μέσα Απριλίου,  τα οποία η κυβέρνηση τα κατευόδωσε με κάμερες και την ανάλογη προβολή του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο αεροδρόμιο.

Αναχώρησαν για τη Γερμανία 50 ανήλικοι πρόσφυγες – Στο αεροδρόμιο ...

Συνολικά σε πρώτη φάση υπολογίζεται πως 5.000 μετανάστες θα κυκλοφορούν ελεύθερα πλέον στην Ελλάδα, δίχως καμιά χρηματοδότηση ή παροχή στέγης.

Θα κυκλοφορούν ελεύθερα προς αναζήτηση εργασίας, στέγης και τροφής.

 

5.000 ψυχές, οι οποίες θα προστεθούν στους Έλληνες ανέργους, επειδή και αυτοί θα πρέπει να εργαστούν για να ζήσουν οι ίδιοι και οι οικογένειές τους.

 

Η πείνα είναι κακός σύμβουλος και προκειμένου αυτοί οι άνθρωποι να τραφούν, σύντομα θα αρχίσουν κλοπές τροφίμων,  από όπου θα μπορέσουν να βρουν εύκολη πρόσβαση.

Ακόμη ένα μεγάλο θέμα που θα προκύψει, θα είναι η διεκδίκηση από τους ίδιους θέσεων εργασίας, θέσεων εργασίας που ούτως ή άλλως δεν επαρκούν για τους Έλληνες.

 

Κατά τα άλλα οι Έλληνες τρομοκρατημένοι ζουν με το φόβο του επόμενου Lock Down και της καραντίνας,  την ίδια στιγμή που η Ελλάδα θα πλημυρίσει από άνεργους μετανάστες, που η κυβέρνηση «απελευθερώνει».

 

Η κανονικότητα επανήλθε! Όπως ο σωτήρας όλων ημών Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρει….

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις