Ο Mikhail Litvin αποτελεί έναν διάσημο ΥouTuber, ο οποίος φέρεται να έχει σχεδόν πέντε εκατομμύρια ακόλουθους, ενώ είναι έκδηλη η αγάπη του για τα ακριβά και πληθωρικά σε σχεδίαση αυτοκίνητα, όπως η Mercedes-AMG GT 63 S.

Το γερμανικό τετράθυρο μοντέλο των 639 ίππων αποτέλεσε και τον βασικό πρωταγωνιστή στο τελευταίο φιλμάκι που ανέβηκε στο διαδίκτυο. Σε αυτό παρακολουθούμε τον Ρώσο χομπίστα ή επιχειρηματία, να βάζει στην κυριολεξία φωτιά στο αυτοκίνητό του και να αποχωρεί πλήρως ικανοποιημένος.

Όπως είναι λογικό από την στιγμή που το βίντεο ανέβηκε στο YouTube επικράτησε ένας μικρός χαμός, ενώ ο Litvin έτριβε τα χέρια του παρακολουθώντας τα νούμερα των «επισκεπτών» στο κανάλι του να ανεβαίνουν, φτάνοντας αισίως πάνω από τα οκτώ εκατομμύρια.

Πολλοί λένε ότι το παραπάνω σενάριο αποτέλεσε μία επιτυχημένη ιδέα του δημιουργού, καθώς κέρδισε αρκετά χρήματα από τις θεάσεις, που ίσως και να ξεπερνούν την τιμή αγοράς της GT 63 S. Άλλοι αναφέρουν ότι η παραπάνω πράξη αποτέλεσε μεταφορικά μία δυσαρέσκεια εκ μέρους του ιδιοκτήτη κατά της Mercedes-Benz, και πιο συγκεκριμένα κατά της τοπικής αντιπροσωπείας, της οποίας οι υπεύθυνοι αρνήθηκαν πολλάκις να επισκευάσουν μία ζημιά που είχε το συγκεκριμένο μοντέλο. Εμείς, ψηφίζουμε την πρώτη θεωρία.

newsauto.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις