Ακόμη ένα επεισόδιο δημιούργησε χθες το πρωί στον Βόλο, ο 37χρονος που είχε βάλει τη φωτιά στη φάτνη του Αγ. Νικολάου. Ο 37χρονος μπήκε σε αρτοποιείο της πόλης, απείλησε και εξύβρισε τη 40χρονη υπάλληλο και κατέληξε στο Αυτόφωρο, όπου του επιβλήθηκε φυλάκιση 60 ημερών.

Ο δράστης απαίτησε από την υπάλληλο στο αρτοποιείο στη συνοικία του Αλιβερίου, να του δώσει τσιγάρα, καφέ και τυρόπιτα. Όταν εκείνη αρνήθηκε, την έβρισε και χτυπούσε τον πάγκο και τη βιτρίνα του καταστήματος.

Η γυναίκα ενημέρωσε την Αστυνομία, που συνέλαβε τον 37χρονο, για εξύβριση λόγω και έργω και απειλή και τον οδήγησε στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, όπου δικάστηκε.

Μάλιστα, τόσο στο κρατητήριο όσο και στη δικαστική αίθουσα, φαίνεται πως βρισκόταν σε υπερδιέγερση, καθώς φώναζε μέχρι να ανέβουν στην έδρα ο δικαστής και ο Εισαγγελέας.

Όπως προέκυψε δεν παρακολουθείται από γιατρό ούτε λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή, ενώ δε μπορούσε να εξηγήσει το χθεσινό περιστατικό.

Τελικά, το δικαστήριο του επέβαλε φυλάκιση 60 ημερών, χωρίς αναστολή, ώστε να μπορέσει, όπως είπε η πρόεδρος, να ηρεμήσει για λίγες ημέρες και να του χορηγηθούν φάρμακα.

akroama.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις