Στις 28 Νοεμβρίου ο αγώνας Τάισον-Τζόουνς

65

Για τις 28 Νοεμβρίου μετατέθηκε η επιστροφή του Μάικ Τάισον στα ρινγκ. Ο 54χρονος θρύλος της πυγμαχίας συμφώνησε να αντιμετωπίσει τον 51χρονο, Ρόι Τζόουνς Τζούνιορ, σε αγώνα επίδειξης, που θα διεξαχθεί στις 28 Νοεμβρίου, αντί στις 12 Σεπτεμβρίου, όπως είχε αρχικά προγραμματισθεί.

Η μετάθεση της ημερομηνίας, ανακοινώθηκε στην ιστοσελίδα «TMZ Sports» και έχει ως στόχο «να δώσει σε περισσότερους ανθρώπους την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τη μεγαλύτερη επιστροφή στην Ιστορία της πυγμαχίας», όπως τονίζει σε σχετικό μήνυμα ο Τάισον, ο οποίος… συμβουλεύει τον μελλοντικό του αντίπαλο «να είναι έτοιμος» γιατί τότε, θα είναι «στην κορυφή της φόρμας του».

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Dignity Health Sports Park στο Κάρσον, μια πόλη στην ευρύτερη περιοχή του Λος Αντζελες και σε έναν χώρο που μπορεί να φιλοξενήσει 27.000 άτομα. Υπάρχει βέβαια και το ενδεχόμενο, η αναμέτρηση αυτή, να γίνει κεκλεισμένων των θυρών, λόγω της πανδημίας του κοροναϊού.Ο Τάισον μετρά στην καριέρα του 50 νίκες, 44 εκ των οποίων με νοκ-άουτ, ενώ έχει γνωρίσει μόλις έξι ήττες. Οσον αφορά στον Τζόουνς, έχει 66 νίκες, συμπεριλαμβανομένων 47 νοκ-άουτ και εννέα ήττες.

-Real.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αν σας άρεσε το άρθρο

Κάνετε Like