⭐ Προσθέστε το HappenedNow στα Αγαπημένα της Google

Μείνετε ενημερωμένοι με τις τελευταίες ειδήσεις προσθέτοντας το HappenedNow στις πηγές ειδήσεων της Google.

➕ Προσθήκη στη Google

Θα ακολουθήσουν δηλώσεις των δύο προέδρων

Για το Παρίσι αναχωρεί σήμερα ο πρόεδρος της Κύπρου Νίκος Αναστασιάδης, ο οποίος θα έχει αύριο το πρωί συνάντηση με τον Γάλλο ομόλογό του Εμανουέλ Μακρόν.

Στην ατζέντα των συνομιλιών περιλαμβάνονται οι διμερείς σχέσεις, η συνεργασία στους τομείς της Ενέργειας και της Άμυνας, οι τουρκικές προκλητικές ενέργειες στην Ανατολική Μεσόγειο, καθώς και θέματα που άπτονται των προτεραιοτήτων της ατζέντας της ΕΕ.

Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, όπως σημειώνει το ΑΜΠΕ, θα συνοδεύουν ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Χριστοδουλίδης, ο υπουργός Άμυνας Χαράλαμπος Πετρίδης, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Κυριάκος Κούσιος, ο σύμβουλος του Προέδρου για θέματα Ενέργειας Γιώργος Λακκοτρύπης και υπηρεσιακοί παράγοντες.

Μετά τη συνάντηση, η οποία θα αρχίσει στις 11:30 (ώρα Κύπρου), οι δύο Πρόεδροι θα προβούν σε δηλώσεις στα ΜΜΕ.

πηγή:newsbeast.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις