Με σύνθημα “δεν θα ανεχθούμε άνοιγμα των σχολείων με υποχρεωτική χρήση μάσκας από τα παιδιά μας”, γονείς προγραμματίζουν και στον Βόλο συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου στις 6.30 μ.μ. στην πλατεία Ελευθερίας.

Γονείς οι οποίοι αντιδρούν στις αποφάσεις του Υπουργείου Παιδείας, ζητούν να ανοίξουν κανονικά τα σχολεία με μέτρα ασφαλείας όπως αποστάσεις θρανίων κ.α. αλλά χωρίς να είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας στις ώρες διδασκαλίας. Εάν το Υπουργείο επιμείνει στην υποχρωτικότητα του μέτρου, δηλωνουν πως δεν θα επιτρέψουν τα παιδιά τους να συμμετέχουν στην εκπαιδευτική διαδικασία και η αποχή θα είναι η απάντησή τους.

Αναφέρουν σχετικά

ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΧΘΟΥΜΕ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΜΑΣΚΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ !!

ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΧΘΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΤΗΛΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ !!

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΣΤΙΣ 7 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΦΥΣΙΚΙΕΣ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ

ΔΕΝ ΘΑ ΘΥΣΙΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΣΤΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΌ ΑΥΤΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΤΩΝ ΛΟΙΜΩΞΙΟΛΟΓΩΝ, ΠΟΥ ΤΗ ΜΙΑ ΛΕΝΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΛΛΙΩΣ

ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΣΑΝ ΣΚΛΑΒΟΙ ΜΕ ΜΑΣΚΕΣ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΑΛΕΙ

-Τα υπόλοιπα μέτρα τήρησης των κανόνων υγιεινής όχι απλά τα δεχόμαστε αλλά τα απαιτούμε ως αυτονόητα. Όπως αυτονόητη θα έπρεπε να είναι, αλλά δεν είναι, η υποχρέωση του κράτους να διασφαλίζει σε διαρκή βάση συνθήκες ασφάλειας και υγεινής για τα παιδιά μας στα σχολεία.

myvolos.net

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις