«Είναι μία στιγμιαία ψυχική ανακούφιση», ανέφερε για την ομόφωνη απόφαση του δικαστηρίου

Ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη, ανέφερε πως εκείνος και η σύζυγός του θα είναι ψυχικά νεκροί για το υπόλοιπο της ζωής του, εκφράζοντας ωστόσο την ικανοποίησή του για την απόφαση του δικαστηρίου, το οποίο έκρινε ομόφωνα ένοχους τους κατηγορουμένους για τη δολοφονία της άτυχης φοιτήτριας.

«Ήμουν σίγουρος ότι θα αποδοθεί η δικαιοσύνη. Η δικαιοσύνη στάθηκε στο ύψος της να μην πω στο 1,85 που ήταν η Ελένη η ακόμη καλύτερα μέχρι τον ουρανό που βρίσκεται η Ελένη…», είπε σε δηλώσεις του ο Γιάννης Τοπαλούδης.

Ο πατέρας της αδικοχαμένης φοιτήτριας Τοπαλούδη τόνισε πως λυπάται γιατί κάποιοι δεν υπέδειξαν τον δέοντα σεβασμό στην οικογένεια του αναφερόμενος στις αντιδράσεις που προκλήθηκαν μετά την αγόρευση της εισαγγελέως .

«Έπρεπε σε αυτή την ιερή στιγμή που φτάνανε προς το τέλος να απευθυνθούν εκεί που έπρεπε να απευθυνθούν . Άκουσα δηλώσεις από πολλά άτομα χθες , υπουργούς παρά υπουργούς… εμείς είμαστε
μακριά από κόμματα…», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Γιάννης Τοπαλούδης ανέφερε στην ΕΡΤ: «Εμείς έχουμε να κάνουμε με έναν ψυχικό μαραθώνιο πόνο, μέχρι να πεθάνουμε. Αυτά τα άτομα θα μπουν ένοχα στη φυλακή για κάποια χρόνια και θα βγουν κάποια στιγμή. Εμείς όμως θα είμαστε ψυχικά νεκροί και γι΄ αυτό δυστυχώς οι ένοχοι δεν θα πληρώσουν».

πηγή:newsbeast.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις