Συλλαλητήριο από το Νοσοκομείο μέχρι την ΑΓΕΤ το προσεχές διάστημα, συμβολικές καταλήψεις στο Δημαρχείο Βόλου και την Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας, είναι μερικές από τις κινητοποιήσεις οι οποίες προτάθηκαν στη συγκέντρωση πολιτών κατά της καύσης σκουπιδιών και της κατασκευής μονάδας παραγωγής rdf/srf από τον Δήμο Βόλου.

Στην συγκέντρωση στην Πλατεία Ελευθερίας, έγινε απολογισμός της κινητοποίησης την Δευτέρα έξω από το περιφρουρούμενο Δημαρχείο Βόλου και συζητήθηκαν διάφορες προτάσεις για την έκφραση του κινήματος.

Ο Μάρκος Βαξεβανόπουλος ανέφερε στην τοποθέτησή του πως η καρδιά της αντίδρασης των Βολιωτών είναι ζωντανή, χτυπάει και κανείς δεν θα την μεθοδεύσει και πρότεινε διοργάνωση συλλαλητηρίου. Ο Νικ. Κανελλής (Ξεκίνημα), πρότεινε επίσης συλλαλητήριο και συμβολικές καταλήψεις, τονίζοντας πως μέσα από τις δράσεις που θα αποφασιστούν θα πρέπει να σταλεί το μήνυμα πως δεν είναι μάταιος ο αγώνας για να σταματήσουν τα σχέδια για εργοστάσιο παραγωγής καυσίμων από σκουπίδια. Ακολούθησε πορεία σε δρόμους του Βόλου.

Το επόμενο διάστημα, μέσα από ανοιχτές διαδικασίες με το βήμα ελεύθερο σε κάθε πολίτη, θα αποφασιστούν συγκεκριμένες δράσεις και χρονοδιαγράμματα.

 

myvolos.net

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις