Επιστολή στους βουλευτές της ΝΔ στη Μαγνησία Χρ.Μπουκώρο, Ζέττα Μακρή και Αθ. Λιούπη απέστειλε ο Σύλλογος Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματιών Μαγνησίας ζητώντας τους να συναντηθούν με το Δ.Σ. του Συλλόγου. «Ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι» δηλώνει ο Σύλλογος και στην επιστολή του σημειώνει:

«Η κατάσταση που βιώνει ο κλάδος μας στην έκτακτη αυτή συνθήκη της υγειονομικής κρίσης είναι απελπιστική. Από τις πρώτες ημέρες ήμασταν ο κλάδος που κληθήκαμε να εφαρμόσουμε τις Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου, τις αμέτρητες υπουργικές αποφάσεις και εγκυκλίους που πολλές φορές ήταν και εσφαλμένες. Μέσω της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματικών (Π.Ο.Φ.Ε.Ε.) με πολυάριθμα έγγραφα, δείχνοντας υπευθυνότητα, υποβάλαμε συγκεκριμένες προτάσεις για τη διόρθωση και τη θεραπεία όλων αυτών των σφαλμάτων. Παρόλα αυτά τα αρμόδια υπουργία (Οικονομικών, Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και Ανάπτυξης και Επενδύσεων) αλλά και η ΑΑΔΕ μας αγνόησαν παντελώς.
Μετά από έκτακτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Π.Ο.Φ.Ε.Ε., παρουσία και του προέδρου της Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε. κ. Γιώργου Καββαθά, αποφασίστηκε αποχή από κάθε είδους ηλεκτρονική υποβολή την Πέμπτη 18 Ιουνίου ως εκδήλωση ψηφιακής-ηλεκτρονικής διαμαρτυρίας των Λογιστών –Φοροτεχνικών.
Για όλους τους παραπάνω λόγους σας καλούμε την Παρασκευή 19 Ιουνίου, και ώρα 20:00 , στον 1ο όροφο του ξενοδοχείου «Κυψέλη» σε συνάντηση με το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Φοροτεχνικών Μαγνησίας».

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις